Dekui visiems uz komentarus. Su savo draudiku surezgem pora planu kaip cia geriau padarius. Buvau siandien "Baltik Garante" kreivom akim prieme.. antradieni tik ekspertas bus.
Siandien dar per pazystamus pergrojau.. su vienu vaikinuku is Jutos centro susitarsim susitikti, kad jis mazdaug pasakytu kas tam mano Citrukui nutiko ir kiek kainuoti galetu. O apskui po Baltik Garnto ekspertizes paziuresim ka paskaiciavo.
Beja suzinojau:
1.kad servisa gali rinktis koki nori;
2.Pinigus privalo ismoketi nuo saskaitu fakturu pateikimo is serviso per 30 dienu; Po to skaiciuojami delspinigiai kompanijai 0.05 proc.
3.Visos kompanijos privalo susisiekti tiesiogiai su servisu kuris remontuoja jusu masina.
4. Per tris darbo dienas draudimo kompanijai neivertrinus zalos, pasiimi nepriklausoma vertintoja ir isivertini "kiek nori".
5. Visada gali nesutikti su draudimo kompanijos eksperto paskaiciavimais, pasisamdai nepriklausoma vertintoja, sumoki jam kokius 600 Lt, ir tavo masinos zala kokiu 1000-1500 Lt padideja nei pries tai..
Stogas ziauriai nera sulankstytas, tiesiog vienam sone ties viduriu yra ilinkimas..
Mano masiniukas su klimatronikus, tik ka jis pastaraji menesi nebeveike:)
Aparatura dar muzikos nebloga liko.