Ratas rašė:
Rekalas tame, jog piriktas is pazistamo buvo. Teige kad cia viskas ok, ir dar vazinet ir vazinet bus galima. Atseit granatos neapsimoka keisti, nes visi sita beda turi. Del rato, iskart nepastebejau ir nelabai ziurejau, nes teige, kad atliktas kapitalinis galinio tilto. Del ausinimo nutekejimo - kaip jau minejau, teige, kad pro kazkoki dangteli leidzia ir pasikeisti reikia. Siaip masina vaziuoja ir kazkokios naujos bedos neislenda. Tai gaila mest siuklsynan ir vel imti citroena zinant, kad kazkada vel tas pacias bedas tvarkyti reikia. Skeciasi rata, sueina granatos, rudyja kaip velnias (visa bagazines dugna praktiskai pjauti reikia. Netiketas atradimas buvo nulupus "antikorozine" danga).
Reziume, tai automobilis neatitinka kainos vient del jo surinkimo is "triju" daliu, kuriu kainos kiekvienos kaip pacio automobilio. Dizainas prastas. Geriau jau kitos markes auto imti, kuris neturi tiek igimtu ligu

Bet gyveni ir mokaisi. Veltui hondos atsisakiau. Tokiu "vaikisku" ligu ten nesu mates. Tik sparnus susivirini ir vazineji ramiai.
Nu *galas* znaiet,jei laiku guolius pakeiti,del AX kas 120000,tai nieks ten nesiskecia.Pas mane 5 auto,visu ratai neissiskete,nes laiku tvarkoma.Tai isisvaizduok, 3 kartus pakeisi-500000km vaziuosi,koks AX tai islaikys tiek. Beje AX maziausiai skeciasi ,nes svorio ner. Jei granata be gumos,tai nezinau tokios granatos,kad netrasketu. O po 200000 km visiskai naturalu,jei vazineta mieste ir ziema ,kad susidevet gali betkuriai auto.
Del dangtelio,tai ten 3 dangteliai,viens virsutinis korkas,ir du nuorinimo.
Del antikorozines smalos-cia jau gamintojo pravalas. Pasitaiko klaidu.
Reziume isdure tave tas prietelis. Visos auto devisi ir skeciasi nuo nsenumo,tik priklauso nuo to,kaip seimininkas priziuri,galima ilgai vazinet ir vargo nematyt,o galima primyst i tepala ir stebetis ko genda.
Paziurek,kaip parudyje ties galine dugno dalimi,jei pirstu praduri,ar greit pradursi-nemanau ar verta tvarkyt,o jei virinti pradesi-tai isvsi gali iskart ismest. Taigi sita pirkdamas ligu nematei,po sparnu virinimo tai isvis drasiai i savartyna savu xodu vaziuot gali, ramiai,jei tau taip patinka.
Taip niekada nebus,kad nusiperki auto nudriopinta ir ramiai vazineji,turesi visada ka veikti. Kas dar idomiau,ar auto uz 500 ar uz 5000 klapato tau bus analogiskai,tik uz 500 bus galutinej sumoj pigiau.Stebuklu nebuna.
Va PVZ, paemiau ta ZX ,kur :
http://www.citrina.lt/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=19575&p=223739#p223739 Atsejo jis man 200 lt. Ku pridirbau. Sudejau originalius zibintus ir ju laikiklius,bo nervuoja kai blogai sviecia,atslifavau variklio galva,kad tepalo nei laso man ant zoles nebutu, tuo paciu guoli velenelio ir salnikiukus pakeiciau,sutvarkiau ventiliatoriu prie radijatoriaus,idejau galini valytuva,nes nebuvo, viena veidrodi,babina,bagazines spynele,stabilizatoriaus traukes,nes ,bajeris,jos su balgarke kazkodel nupjautos buvo,pakeiciau galini tilta(turejau atliekama restauruota), pakeiciau ruko faros jungtuka,isvaliau visus kontaktus,abu stabdziu cilindriukus pakeiciau,nes slapoki buvo.VISKAS. Rysium su tuo,kad dauguma brangesniu detaliu nepirkau,nes kalna visko turiu man galutinai auto gavosi 1700 lt. Skirta ziemai trinti,suniuka vezioti ir rybalkai.Auto technikine praejo vakar iskart. Tu manai,kad jei butum nupirkes uz 1700 butum dares ne ta pati?,o uz 5000? Lygiai taip pat butum dar kokius 2000,o gal ir daug daugiau ikises,jei ne per galva tepala leis-tai per galini salnyka ar per veleneli,jei ne granata,tai vaziuokles puse pakeisi ar guolius,stabdziu diskus bugnus,suportus uzsikirtusius ir t.t..Kai pirkau,maniau pavazinesiu ziema ir ismesiu pavasari,bet pamaciau,kad joje nera pagrindinio gedimo Nr. 1- rudziu. Jei jau parudije-gali ismest iskart,nieko nepadarysi. Gedimas Nr.2 atliktas kebulo remontas. Tokiu atveju sakes,greit ismesi del rudziu. Jei jau ilinko-paemi is kojos atgal,ka ir padariau, tik jokiu budu neslifuot ir nevirint. Jei tu dvieju gedimu nera drasiai gali pirkti. Ir trecias pagrindiniu gedimu(sitas nera toks svarbus,ale uzupysa) lietuvis remontas atliktas...Cia jau paciam spresti.Visa kita iki lemputės.
O is pazistamo geriau nepirkti ir neparduot. Cia jau atsirado draugu,sako padaryt man tokia auto,duosiu 4000. Va, kujuski. Visur neilisi, vazineta nemazai.Man jei kas bevaziuojant atsitiks-matom nakroju irsitrauksiu kuvaldometra ir pasidarysiu,kad ir variklis uzkaltu,pox-kita ideciau,o vat jei kitam,tai liksi visa gyvenima kaltas.
O uz visus virinimus pirstu reiktu meistram atidauzyt.