WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 19:59

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 27 2006, 19:59 
Tai va atsirado laiko ir daviau savo ZX TDI 93m.serviziukan paziuret,visgi virs metu neliestas buvo,o pravaziavau virs 30000km...tai va prisake kruva bedu,sake sutvarkis jei rasiu detaliu,kuriu musu miestelyje nera..vat..Keista tik tas,kad visi tie mazgai pries perkant buvo geri,o dabar,atseit,visai sudrozti..sako,kad nedaug iki rato nukritimo betruksta..tai va prirase,kad reikia visus 4 salenblokus keisti ir 2vnt.traukiu antgalius.Gal kas esat jau keite kas nors ir pasakysit kiek mazdaug teks suploti,kur pirkti(kalbu apie Vilniu,nes jis arciau)ir kokias detales apsimokiau pirkti(originalios ar neoriginalios).Ir dar,ar cia normalu kas 2 nepilnus metus keisti sitiek detaliu,ar visi tai daro,nes tai mano pirmas auto..he,he..Aciu!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 27 2006, 21:08 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Viskas priklauso nuo to kiek ir kokiais eliais važiuoji. mūsų Lietuvėlėje nieko stebėtino, o detalių rasi Meharyje ir pirk geriau ne tai, kad orginalus, bet geras - brangesnes.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 28 2006, 15:26 
Besidomint kainomis,keletas zmoniu pasiule man ne pirkti naujas o tiesiog atsirestauruoti,atseit,yra keleta firmu kurios restauruoja ir duoda garantija sioms dalims.Man aiskina,kad naujos dalys bus neoriginalios ir vistiek daug nelaiko,o gerai atrestauruotos zymiai ilgiau laiko.Gal kas daretes?ka manot apie toki varianta?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 28 2006, 15:28 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nori gyventi bent jau vairo traukiu antgaliu nesirestauruok!

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 01 2006, 11:07 
Atsijungęs
Senbuvis

ech ... butum arciau kauno.
o kainas gali paziuret www.tanagra.lt ieskai katalogas.
cia kainos didesnes tai orentuosies daug maz kokios kitur.
analogau gali ieskot ir ivedes "peugeot"

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2006, 14:23 
Atsijungęs
Plepys

Cia kaip pasakyt su tuo restauravimo,nes kartais laiko pora metu ,o kartais pora menesiu.A siaip restauruoji tai ,ko negauni.Siaip Vilniuje pirk ne originalias,bet pracuziskas detales.Nors as stabilizatoriu traukes susidejau originalias,uzupise pastoviai keist,tai paskui ant galo as is dvieju viena suvirindavau,nes klibedavo vienas galas.Gali Meharyje pirkti ,gali Zalgirio gatvej.Kainos panasios.
O su ta vaziuokle yra man kazkokia mistika.As su savo GTI per visas kaldajobinas ar per asfalta,ar per miska varau,man pofig -miskas,zvyras,asfaltas einu do pobiednogo,net visi keturi ratai pakyla,o zvejot kaip vaziuoji,tai varai kol sustoji per pilva sliauzdamas.Mano zmona taip nevazineja.Vaziuokles dalys keiciamos atvirksciai proporcingai vazinejimo stiliui.Man tik padangos,st kaladeles st.bugnai greit eina,bet visa kita dvigubai maziau-nepaaiskinama.Vienintele problema-stabilizatroriaus traukes,bet dabar atveze man is Francijos,tai nieks kaip ir nebyra.Nu uztat zmonos ZX,ka su ta masina reik daryt -neaisku.Pri tom,kad ji ten viska siurbia ,plauna,valo slifuoja,o as paskutini kart masina ploviau 2005-04 menesi.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2006, 07:51 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

keiciau Zx salenblokus, tai po visokiu XM rojus ne darbas ir kainos juokingos!

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 21 2006, 07:28 
Viskas ok!nuvariau i mehari ir uz 170lt susipirkau visus salenblokus kiek yra ir abi traukes.Manau,kad tai nera labai daug.Tuo labiau,kad restauravimas ne ka pigiau isejes butu.Tuo labiau detales ne kinietiskos,o prancuziskos.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: