Sveiki - pas mane lyg ir panaši problema
Seniau kartais tik po N minučių įsijungdavo ventiliatorius, dabar visai nenori veikti. Kai veikdavo - tai galėdavau laisvai reguliuoti galią ir šilumą, taip kad regis problemą yra pačiame ventiliatoriaus Startavime...
Prasiskaičiau daug temų, tačiau kadangi ne elektrikas daug kas man atrodo keblu

Ką dabar esu pasidaręs, tikėdamasis patvarkyti šią problemą:
1. Nusiardžiau centrinę panelę ir išsiemiau ventiliatoriaus valdymo bloką, iš akies - kontaktai geri
2. Išsiemiau "bordačioką" ir už jo kaip suprantu ir sėdi pats ventiliatorius - vėlgi kontaktai atrodo padoriai (judinau, pajungiau/atjungiau)
3. Saugikliai - saugikliai geri, tačiau jei gerai supratau - kaip tik 12'as saugiklio slot'as pas mane pasvilęs (seniau teko keletą kartų pakeisti saugiklius ten, nes perdegdavo, tačiau jei gerai išsiverčiau iš vokiečių kalbos - tai tas slot'as ne tik ventiliatoriui bet ir lemputėm ir pan yra - o jie visi veikia, taip pat prie to saugiklio jau seniai nelindau, ir seniau su juo ventiliatorius veikė...)
Regis išsiardžiau viską kur gali būt problemų, tačiau bėda - kaip protingai viską testuoti kad neperdegint ko nereikia

Gal pvz atjungus nuo ventiliatoriaus "fyškę" pratestuot ar ateina +/- ten? Taip pat skaičiau kad kažkas "tiesiai nuo akumo" pajungė ventiliatorių ir jis veikė (taip testavo ar nemiręs ventiliatorius) - kaip čia taip, ir kaip žinot kad neperdegtų betestuojant?

)
p.s. nemuškit, jei kam mano žinutė atrodys kvailai

)