Cia kaip pasakyt su tuo restauravimo,nes kartais laiko pora metu ,o kartais pora menesiu.A siaip restauruoji tai ,ko negauni.Siaip Vilniuje pirk ne originalias,bet pracuziskas detales.Nors as stabilizatoriu traukes susidejau originalias,uzupise pastoviai keist,tai paskui ant galo as is dvieju viena suvirindavau,nes klibedavo vienas galas.Gali Meharyje pirkti ,gali Zalgirio gatvej.Kainos panasios.
O su ta vaziuokle yra man kazkokia mistika.As su savo GTI per visas kaldajobinas ar per asfalta,ar per miska varau,man pofig -miskas,zvyras,asfaltas einu do pobiednogo,net visi keturi ratai pakyla,o zvejot kaip vaziuoji,tai varai kol sustoji per pilva sliauzdamas.Mano zmona taip nevazineja.Vaziuokles dalys keiciamos atvirksciai proporcingai vazinejimo stiliui.Man tik padangos,st kaladeles st.bugnai greit eina,bet visa kita dvigubai maziau-nepaaiskinama.Vienintele problema-stabilizatroriaus traukes,bet dabar atveze man is Francijos,tai nieks kaip ir nebyra.Nu uztat zmonos ZX,ka su ta masina reik daryt -neaisku.Pri tom,kad ji ten viska siurbia ,plauna,valo slifuoja,o as paskutini kart masina ploviau 2005-04 menesi.
|