Nugi pasitūsinau ir aš vakar su tuo mažyliu... įspūdžiai dvejopi... iš pradžių baisu, bo saugumo jausmo ten visiškai jokio, o paskum jau visai net liuks pasidaro... variklis tojotinis, vieno litro, trijų cilindrų. Kadangi kibirėlis nedaug sveria, tai tos smarvės įsibėgėti tikrai užtenka... bet jau triukšmas salone... magą reikia gerai pagarsinti, kad variklio nesigirdėtų... beje, jis plerpia kaip dyzeliokas. Sėdynės labai labai nepatogios, galvos atlošo skaityk, kad iš viso nėra, nes jis yra vientisas su sėdyne ir jo nepareguliuosi. O kai atsiloši, tai sprandą net skaudėt pradeda...

Kojos pastoviai į tą priekinę konsolę daužosi.

Gale vietos šiek tiek yra. Trijų metų vaikas telpa.

Bagažinė visai nedidelė, bet yra. Ten sportinis krepšys tiltpų, bet nieko daugiau...

Posparnių jokių nerasta šitame daikte. Garso (ką jau bekalbėt apie vibro) izoliacijos jokios. Viduje durelės beveik plikos, t.y. matosi metalo gabalai. Prietaisų skydelis tai toks, kaip mano žmona sako - moteriškas, nes nieko daugiau "nukreipiančio dėmesį" nėra, apart greičio rodyklės ir benzo bako parodymų. Tachometras iš viso "ny f temu" prikabintas... Bet šiaip mašiniukas visai smagus (grynai miesto tačkė). Vienas valytuvas kaip tikruose

. Ai, kas va keistoka, kad tokiame mažučiame kibirėlyje yra ir GALINĖS durys.

Bagažinės dangtį sudaro vien tik stiklas. Psio, jokių metalinių apvadėlių ar plastmaskės padailinimų (išskyrus tą vietą, kur valytuvas prisabačintas, bei plastmasinis latakėlis, per kurį eina "alektra" į tą galinį valytuvą).

Ir dar va kas patiko, tai tokį kibirėlį remontuoti sugebėtų ko gero net mano dukrelė. Nu jau toks primityvas, kad ko gero ten net sugesti nėra kam...