Turėjau bent kokius 5 mėlynus taškus ir nei vienu nenusivyliau. Kolekcijoje tokie modeliai: Dallas 70 (su mini diskais), Essen 33, Casablanca 52 ir 53, Seattle MP74. Blaupunkt labai geros radijos, na tiesiog labai geros. Traukia gūdžiausiam miške. CD groja neprastai, tačiau mechanika biškį triukšmavota, tačiau tas nieko nekeičia.
Dabar turiu Kenwood KDC W808. Labai geras ir detalus garsas. Š...ina radija. Bet kol kas esu patenkintas. Šiaip Kenwood labiau tinka tiems kas klausosi ramesnės, detalios muzikos, kur ir trikampiuką reikia išgirsti ir dar ką nors. Rokui nelabai jis tinka, "neįkerta", todėl pastoviai ieškau alternatyvos.
Apie Panasonic kol kas nieko labai teigiamo negaliu pasakyti. Nebent nuo 7 serijos mageliai verti kažkokio tai dėmesiaus...
Pioneer niekada nepatiko dėl aštraus skambesio.
Clarion senesnieji modeliai labai smagiai tampė kolonėles. Turėjau 8575, 9575, 6575, 4575, 728, 928, 828 modelius. Apie dabartinius nieko negaliu pasakyti. Negirdėjau.
Alpine visai patinka, tačiau išpūsta kaina. Asmeniškai man labiau patiko senieji modeliai. Jų skambesys minkštas ir šiltas.
JVC... Turėjau 55, 77, 9101 (berods tokie skaičiai), 722 ir dar kelis kurių neprisimenu. Nei vienas įspūdžio nepadarė. Nesuprantu tų, kuriems jie patinka. Meniu sudėtingas, radija netraukia (čia žiūrint iš paprasto userio varpinės), garso nustatymai netenkina. Teisingai, varžyboms, kur dedamas vienas diskas gal ir gerai nustatyti ir palikti, tačiau aš automobilyje klausausi ir klasikos ir techno ir roko ir man norisi paprasto ir greito garso nusistatymo.
Jei dabar pirkčiau automagnetolą tai būtų arba Clarionas arba Blaupunktas. Na nebent dar Kenwood 9 klasės. Pirkčiau ir rimtesnį magiuką, tačiau naudoti netraukia, perku tik naujus, o naują eksliuzyvą rasti sunku. O ieškoti tingiu...
Jei tavo vietoje rinktis iš lietuvos rinkoje parduodamų, tai rinkčiausi pvz Blaupunkt MP74 ir tolimesnės serijos. Pliusai: jei turi MP3 diskų, tai labai patogiai gali matyti visas dainas liste ir pasirinkti kurią nori. Tokios f-jos neturi daugiau nei vienas magas. Nei Pioneer nei Alpine... Radijas labai geras. Nemažai garso nustatymų. Dažnių juosta, jei ja tikėti, labai plati. Laiko atmintį pilnai. Minusai: jei ne naujas- dažnai filiuoja mechanika. Tačiau tinkamai eksploatuojant su tuo jokių problemų.
ATSIPRAŠAU už išsiplėtimą...