shtirlic rašė:
visiskai jokio, svarbu kad butu mygtukai ant vairo

ir nuo tu mygtuku ateinantys laidai, visa kita - fantazijos reikalas

Visi cia kalba apie kazkokia DIN jungti, pas mane Xantijoj, nera jokios DIN jungties, yra pajungtas Sony magas (1 sony fiske), ir yra like 2 laisvos fiskes viena su 5 laideliais, kita su 8 laideliais. Kaip suzinonti kurie is tu laidu yra skirti vairo valdymui?
Buvau nuvaziaves i Lemona, Signala, ir dar i viena parduotuve (nepamenu pavadinimo), visi mane itikineja, kad neimanoma pasijungti valdyma prie vairo, as jau beveik rankas nuleidau.
Pradejau gilintis i schema kur apraso kaip prie XM pajungti Sony. Pas mane Xantijoj yra 4 mygtukai, kurie atlieka 8 funkcijas (tokie kaip dvigubi mygtukai), t.y. daugiau negu aprasytam Xm (matyti jis senesnis yra), tai skirtumas yra tame.
Kiek supratau Sony nuotolinis, funkcijas atrenka paga siunciamu signalu skirtinga varza, o ten ta rele ir siuncia skirtingus signalus per mini jacka.
Jeigu suprasciau kaip ten ka reikia pajungti, ir kokiu medziagu reikia tai bandyciau pats susilituoti. Ten angliskai viskas aprasyta. Jeigu, kas nors man galetu lietuviskai aprasyti kokiu ten medziagu reikia, pabandyciau pats kaip nors susilituoti.