Yoshivara rašė:
porina man cia aplink kaip yzy pasidaro pas XM'o originalia radija <...>
Krapštė man vietiniai specai magelį truputį, bet nuleido rankas, kai neleidau daryti esminių pakeitimų.
Reikalas toks, kad tojo FM moduliatoriaus garso kokybė, nors už kasetės ir geresnė, bet visvien "želajet lučševo". Didesniais pašaliniais triukšmais nesiskundžiu, bet tyliai grojant, klaikiai trūksta aukštų dažnių; ir neįsikertu, ar čia pačių mptrioškių (ar moduliatoriaus) bugas, ar magelio, ar garsiakalbių? Kai garsas jau netoli maksimumo, tada aukštų nebestinga, bet tokiu garsumu aš paprastai niekada muzikos nesiklausau. Su radija problema analogiška; su kasete to kaip ir nepastebiu.
Magas, žinoma, originalus pirmoko Clariono, priekiniai garsiakalbiai su pisčialkėm- irgi originalas, gale nebe originalai (kažkada pirkti iš Hario; sakė, kažkas vidutinio lygio).
Jei įmanoma išvaražinti inetu negirdint skleidžiamo garso, įdomu, ar verta keisti visus garsiakalbius; o gal jau yra tųjų moduliatorių, kurie nuskaitytų bent wma? Tie patys mp3, kur mašinoje lyg ir dusloki, namuose skamba visai pusė velnio. Jei reikalinga invazija į magelį (kad ir audio-in įkonstravimui), kiek tai pagerins garso kokybę, ir kiek stos?... Sorry už durną klausimą, bet audiosistemos- viena iš nedaugelio sričių, kur esu visiškai žalias.
Domina praktiškai visi įmanomi variantai, išskyrus magelio keitimą. Kokie jie būtų?...