WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 20:01

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 108 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 ELLIPSIS 8 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 21:13 
Kadangi iš temos, kuri užima 3 puslapius supratau, kad nieko nebesuprantu visai, nes kiekvienas siūlo vis kitas firmas, tai gal būtų galima tada įvardint apytiksles sumas, kiek kas turėtų kainuot, bet kalbant ne apie koncertinę- varžybinę muziką, o daug maž vidutinį kokybišką garsą.. :wink:

Dėkui.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 21:26 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Kadangi iš temos, kuri užima 3 puslapius supratau, kad nieko nebesuprantu visai, nes kiekvienas siūlo vis kitas firmas, tai gal būtų galima tada įvardint apytiksles sumas, kiek kas turėtų kainuot, bet kalbant ne apie koncertinę- varžybinę muziką, o daug maž vidutinį kokybišką garsą.. :wink:

Dėkui.

Muzikos instaliavime klausimas yra formuluojamas iš kitos pusės: "aš turiu x pinigų ir ką galėčiau susidėti" Tada gausi konkretesnių pasiūlymų ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 22:07 
Vovka rašė:
Muzikos instaliavime klausimas yra formuluojamas iš kitos pusės: "aš turiu x pinigų ir ką galėčiau susidėti" Tada gausi konkretesnių pasiūlymų ;)

Tame ir problema, kad aš taip negaliu pasakyt, nes nieko nepirksiu parduotuvėj.. Susikombinuosiu per pažįstamus.. :wink: Na paprasčiausiai sakau, nereikia labai šustrai, tarkim domina vidutinės klasės geriausiais kokybės ir kainos santykis. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 22:13 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Vovka rašė:

Tame ir problema, kad aš taip negaliu pasakyt, nes nieko nepirksiu parduotuvėj.. Susikombinuosiu per pažįstamus.. :wink: Na paprasčiausiai sakau, nereikia labai šustrai, tarkim domina vidutinės klasės geriausiais kokybės ir kainos santykis. :wink:

vistiek ka tavo draugai pardavineja, pardavinejama ir parduotuveje, tai suzinok kiek per draugus gausi nuolaida nuo mazmeninis kainos ir tada parasyk suma kuria gali skirti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 22:29 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:

Tada tau atsakymas kiek turi pinigų tiek ir sukiši ;) Galiu tau parašyti kiek man kainavo.....
Magas - 450 lt Blaupunkt (pirktas prieš 3 metus) http://www.ciao.de/Blaupunkt_Santa_CRUZ_MP_34__1872094
Bosas su kolonėle 600 Lt (stipriakas Aqua, o bosas Magnat) Stipriakas sako kad lievas bet man jo pilnai pakanka pirkta daugiau kaip prie6 3 metus.
Bosas naujas 450 LT Band bass dėžė su infinity kappa garsiakalbiu.
Pajungtos originalios kolonėlės priekyje, gale bosas per stipriaką. Man kokybės pilnai užtenka. Plastmases gal reikėtų paveržti, bet šiaip viskas OK.

P.S. laidai saugikliai ir kiti mažmožiai apie 100 lt

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 09:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Vovka rašė:
Tada tau atsakymas kiek turi pinigų tiek ir sukiši ;) Galiu tau parašyti kiek man kainavo.....
Magas - 450 lt Blaupunkt (pirktas prieš 3 metus) http://www.ciao.de/Blaupunkt_Santa_CRUZ_MP_34__1872094
Bosas su kolonėle 600 Lt (stipriakas Aqua, o bosas Magnat) Stipriakas sako kad lievas bet man jo pilnai pakanka pirkta daugiau kaip prie6 3 metus.
Bosas naujas 450 LT Band bass dėžė su infinity kappa garsiakalbiu.
Pajungtos originalios kolonėlės priekyje, gale bosas per stipriaką. Man kokybės pilnai užtenka. Plastmases gal reikėtų paveržti, bet šiaip viskas OK.

P.S. laidai saugikliai ir kiti mažmožiai apie 100 lt

Nu laidai ir mažmožiai kainuoja daugiau... Vien pliusinis laidas man kainavo virš 60 ar 70lt (25mm2 specialus laidas, kaina tiksliai nepamenu kiek) lineikos (4 kanalų) dar apie 40-50lt, jei bosines lineikas dar vesies plius 30-40lt, antgaliukai, saugiklinė, saugiklis- apie 30lt. laidai kolonėlėms- dar apie 40lt (2,5mm2 bedeguonis Cu). Laidams jau geriau nepataupyt, nes visada norėsis kažką geresnio susidėti, o geresni laidai tą leis padaryti :wink:

Aš savo nuomonės neperšu.

96' Volvo 850 TDI universalas (šeimai)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 09:39 
Man pirma reikia žinot ko noriu, tada nueisiu užsakysiu ir atveš. :wink:
Vovka, tai priekyje tau nemaža garso, kai originalius garsiakalbius palikai?
Beje, pagal ką sprendžiat kokį grotuvą rinktis? Kokie parametrai įtakoja?
Laidų ir pliusinių ir linijinių turiu nemažai.. :) O man manau reikės tik 2. Vienas komponentam, kitas subui.. :? :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 09:53 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Man pirma reikia žinot ko noriu, tada nueisiu užsakysiu ir atveš. :wink:
Vovka, tai priekyje tau nemaža garso, kai originalius garsiakalbius palikai?
Beje, pagal ką sprendžiat kokį grotuvą rinktis? Kokie parametrai įtakoja?
Laidų ir pliusinių ir linijinių turiu nemažai.. :) O man manau reikės tik 2. Vienas komponentam, kitas subui.. :? :wink:

Nu aš girdėjau kaip pas Vovka groja. Garso nemažai, patikėk :D O grotuvą rinkis klausydamasis. Kuris TAU gros gražiausiai- tą ir pirk. Vieniems vienas yra geras kitiems kitas...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 10:05 
Flyner rašė:
Nu aš girdėjau kaip pas Vovka groja. Garso nemažai, patikėk :D O grotuvą rinkis klausydamasis. Kuris TAU gros gražiausiai- tą ir pirk. Vieniems vienas yra geras kitiems kitas...

Na tai vertinant, kad originalūs garsiukai priekyje normaliai groja, tada manau komponentų už ~300Lt turi pilnai užtekt. Blyn grotuvas labai sunku patikrint, nes prie kiekvienų garsiukų skirtingai groja.. Na žinau, kad JVC išsiskiria savotišku garsu.. Turiu aš tų pigių grotuvų visokių ~200Lt, tai JVC skambesys man mažiausiai patiko, o sony labai patiko su DSO, bet Sony pastoviai kompaktai šokinėja.. Kažkaip sunku labai išsirinkt markę.. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 12:50 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nesirink pagal markę. Anksčiau strigęs buvau ant Blaupunkt, turėjau ir JVC (taip išgirtuosius 55, 77 ir 99) ir Clarion. Bet tas buvo senai ir neteisybė :lol: Dabartiniu momentu turiu Kenwood 808. Nors turėjau visokių grotuvų, paklausiau dabartinio savo Kenwood ir nusipirkau jį. Nors anksčiau negalėjau pakęsti Kenwood. Viskas keičiasi. Plius, aš perku magus dabar tik iš parduotuvės, o pas mumis pasirinkimo NE ALPINE kažkaip ir nelabai yra...

Tu geriau susidėk tas kolonėles visas ir atsivesk laidus visus ir tada prisiderinsi grotuvą prie esamos sistemos ir matysi, ar jis tau gražiai skamba ar nelabai...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 13:02 
Flyner rašė:
Tu geriau susidėk tas kolonėles visas ir atsivesk laidus visus ir tada prisiderinsi grotuvą prie esamos sistemos ir matysi, ar jis tau gražiai skamba ar nelabai...

Vat būtent šįkart noriu viską padaryt priešingai nei iki šiol. T.y. paskirt tam reikalui (montavimui) vieną savaitgalį, kai jau turėsiu visą įrangą. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 13:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Flyner rašė:

Vat būtent šįkart noriu viską padaryt priešingai nei iki šiol. T.y. paskirt tam reikalui (montavimui) vieną savaitgalį, kai jau turėsiu visą įrangą. :wink:

Tokiu atveju patarti yra sunkiau... Tavimi dėtas, geriau pirkčiau naudotą kuo aukštesnės klasės grotuvą. Man priimtiniausi širdžiai ir ausiai yra Clarion (senesnių modelių: 8575, 9575 na ir visi kiti nuo 7 serijos 728, 738, 828, 838, 928...) Alpine (irgi senesnių modelių, nes minkštesnis, švelnesnis garsas, bosas minkštas gilus), Blaupunkt (tik nuo 7 serijos), Becker ir dabar Kenwood (aukštesnių klasių). Nakamichi, Denon ir kt. minėti jaučiu neverta...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 13:47 
O tai kur JVC?!!!!! Juk tai toks superinis magas, o tu į sąrašą neitraukei. Net niekam tikusį Beckerį įtraukei, o JVC - ne.... :cry:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 13:55 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

sigius rašė:
O tai kur JVC?!!!!! Juk tai toks superinis magas, o tu į sąrašą neitraukei. Net niekam tikusį Beckerį įtraukei, o JVC - ne.... :cry:

Man JVC visiškai nepatinka, todėl ir neįdėjau. Tiesiog nenoriu per daug afišuoti kas patinka kas nelabai, nes eilinį kartą liksiu nesuprastas vienos ar kitos magnetolos markės mėgėjų... :roll: Becker ne visi yra niekam tikę. Nemažai yra ir šerpotriebo, bet yra ir gražiai dainioujančių oparatų... :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 21:39 
Še kad nori, o mūsų vietiniai ekspertai kaip tik į becker žiūri kaip į vieną iš geriausių.. :lol: Totali sumaištis.. :wink:

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 108 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 ELLIPSIS 8 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007