Pats ir ardyk...

as jau Audro mage kaip isardziau, tai uzgeso skydelis...

Tiesa pasakius, jau lyg meistras rado prizasty-parejes viena stranzas. Ilytavom gera-veikiot apsvietimas. matyt as vistik netycia sulieciau + su mase ne ten, kur reikia...beliko dar lempeckas perdegusias pakeist, isvalyt kasetes tempimo mechanizma nuo dulkiu ir pan.,ir grazint savininkui mage...
Tfu tfu...gal baigsis pagaliau mano epopeja, kaip as CD keitikli jungiau, trukusia apie metus...

:):)
Pirmiasia tai isidejau valdyma nuo vairo. tas easy...tada uzsimaniau ir CD keitiklio, valdomo nuo vairo...
Marijampoleje nusipirkau si daikta su laidu, bet paaiskejo, kad laidas jungesi pries tai i xantijos mage, ir XM'ui netinka..teko ieskot kito laido....
Ieskojau ilgai....ieskojau originalo....neradau...lituot nenorejua....
Taciau teko... Nusipirkau uz 20lt. fiske, kurios man reikejo....kelis men. tingejau daryt, buvau net keitikli taip uzkises, kad vos radau...

Dar karta nusipirkau is Marciaus toki pat laida, koki jau turejau, t.y netinkama....nesusipratimas telefonu....

Pas viena biciuka isprasiau paziuret, kaip gamykliskai pajungti keitiklio ir mages laideliai. Leido, viska konspektavau...Lapa pameciau.... Pameciau ir to biciuko tel. nr.
Radau Audro, leido ta pati pasiziuret jo XM;e... beziurint sugadinau mage...

:)
Tai tiek...

Keitikli, beje, pajungiau jau...

Geris...Kazakip tikiu, kad cia dar ne pabaiga...

Dar syki dekui audro, ir sorry...

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...