DasI rašė:
Haris rašė:
Teko jau man apie ji paskaitineti...
Nieko konkretaus negaliu pasakyti, kokybe nebus labai prasta, nes viskas eina per laidus, o ne per FM moduliatoriu.
Bet kaina man jo tai nepatinka.

Ebayjuj bishky pabrowsinau - "buy now" galima uzh 210Lt pasiimti su atsiuntimu(tik neaishku ten ish kokios shalies, tai gal dar ir mokeschiu kazhkiek prisidetu) - o gal ir dar pigiau atsirastu. Beje, ten bishky kitaip tie daigtai atrodo, speju gal koks naujesnis modelis - o uzh 340Lt gali pasiimti modely dargi su bluetooth - tipo mobilaus laisvom lankom ir gal but dar kam nors... O sheip dar atsiliepimu skaichiau, chebra skundes, kad fonuoja ir triukshmus gaudo...
Visumoj tai mintis man labai patiko, ir kaina - jei tikrai pavyktu uzh 210Lt gauti - gal jau ir tiktu?
pabandyk atsisiuti ir kaina tikrai bus ne 210 lt., o visi 340 (nu nenori tie kitaicai siusti uz savo paties nurodyta suma, praso papildomai damoketi, kiti isviso net nesiuncia !) patikrintas variantas, beprasmiska butu gincytis

Perspesiu, kai kurie pardavineja paciu kinieciu padielkas (oficialus gamintojas:
www.xcarlink.com), egsistuoja istikro 3 versijos + 1 neoficiali: 1.)Ipodinis; 2.)USB, SD, Line-IN; 3.) USB, SD, Line-IN + blutoofas; 4.) neplatinama del smulkiu klaidu: gales ziureti ir filmus

Kokybe ir patogumas kiek bandziau mane tenkina, diena ir naktis jei lyginti su FM moduliatoriumi.