Aiwaras rašė:
Flyner paaiškink kur tą meistriuką rasti prie Rekijos(gal adresa, arba telefona), nes man jau atsibodo pas visus "specus"klausineti, ir jaustis ufonautu, kad sugalvojau, ne origanala maga pasijungti prie vairo valdymo. Beje vakar pagaliau issiaiskau kas tas Joystickas yra prie Sony. Turiu viena galbut kvaila klausima, kaip supratau man paties Joysticko nereikia (nes uz ji jauciu papildomai reikia moketi), tik reikia Sony mago kad turetu nuotolinio valdymo galimybe, t.y. galimybe pajungti Joysticka?
Kaip yra įėjimas į REKIJOS parduotuvę iš šono, tai tiesiai priešais yra pastatas. Ne tas kur kairiau žiūrint nuo REKIJOS o tas kur tiesiai (labiau po dešine). Ten yra kažkokia tais taisykla radijo aparatūros ten paklausk dėl mago pajungimo. Pačio joysticko tau tiksliai nereikia- viską tau padarys. Aš tai kažkada klausiau pačioj REKIJOJ ir man jie nurodė tą meistrą. Žodžiu tas meistras visokioms mašinoms pajunginėja tuos vairų mygtukus, bet kiek sakė, kad Xm'ams tik SONY ir keli Pilypai tetinka. Šiaip, įtariu, kad ir KENWOOD maniškis tiktų be jokio interfeiso, tačiau žiūrėsiu tai tik tada jei pusseserė neparveš interfeiso iš anglijos. Sėkmės paieškose