Phantom- rašė:
USB laidas pagal nutylėjima yra aktyvuotas (tik neskaito mp3 - šitą reikia aktyvuoti su lexia arba scriptais) nors jo ir nėra. Tai reiškia, jei pasigaminsi/nusipirksi USB laidą ir jį pajungsi, per jį iš karto galėsi naujinti softą, žemėlapius ir naudoti scriptus. Pats nedariau, bet į flešiuką sumetus updeate failus turėtų pasileisti naujinimas. Stipriai nerekomenduoju naujinti iš CD, man naujinant užlūžo (lazeris prie pabaigos) tai teko nešti suprantančiam žmogui, kad atstatytų, tuo pačiu surašė ir naujausią softą. Iš usb viskas turėtų sueiti be problemų. Jei reikės turiu 2017 žemėlapius ir softo atnaujinimo failus.
Šiaip viskas ten paprasta, tik nesinaudok CD
P.s. Už nesėkmingą programinės įrangos naujinimą atsakomybę prisiima pats naujintojas

Usb pajungtas gerai. Buvau i flesiuka kitoki scirpt isikeles pabandymui,tai aptinka.
Man kolkas didziausia problema yra gauti pati softa. Kiek skaiciau,tai 8.20 stabiliausias, nors yra 3.11. Forumuose nemazai nuorodu,bet visos nebeprieinamos. Tikejaus,jog galbut kas nors turi is anksciau isikeles kur nors

Lexia buvau pasijunges,bet ten kazkodel nepavyko rasti mp3 is usb aktyvavimo. Radau tik usb instal. Ta praejo ir viskas.