DeividasK rašė:
Saulynas rašė:
Aš galiu klysti ,bet susidaro tokia nuomonė, kad nenori pirkt ,o kažkam iš šeimos patinka(ar panašiai),o vat parašykit kažką blogo ir lengviau bus atkalbėti

Matai, neprašau blogo, prašau to, ko neradau niekur ir dėl rastų "tuščių" komentarų, kyla tokie klausimai.
Manau į juos atsakius ir kitiems lankytojams būtų teigiama informacija, kurie visgi užmes akį čia. Nereikės skirti laiko 78++ puslapių vartymui.
Visi prancūzai apipinti mitais ir legendomis, vadovautis jausmais, gal ne be tas laikas, ne saldainius perki, kurie spalvomis žavi akis ir žinai, kad skonis visvien bus geras.

Matai, kad pavadinimas c5 nieko apie mašiną nepasakys, juk perki konkretu modelį, realiai būklę, tad kokios būklės paimsi - dalis loterijos, dalis žinių, bet kokios markės gali nusipirkt laužą, bet net ir tarp laužų būna neblogų variantų.
Aš vasarą įsigijau C5 2010. Vieni automobilį nusiperka po savaitės, kiti po mėnesio, aš ieškojau pusę metų (daug ar mažai irgi individualu - aišku nevažinėjau kas dieną žiūrėt kiekvieno varianto, bet paieškos skambučiai ir testraivai vyko reguliariai)
Dabar jau būsiu numynęs apie 5000km su ja. Pirkau su tikra rida - 237 000. Nieks techniškai blogo neišlindo. Aišku profilaktiškai buvo pakeista viskas kas turėtų būt keičiama norint eksplotuoti automobilį, bet kažkokie užslėpti dalykai nepasirodė. Na taip, kai nuvariau mašiną antikoroziniui padengimui, vienas akylas dažytojas pasakė, kad sparnas su durelėmis pas mane bus perdažytas ( na labai nenuliūdau, idealių mašinų pas mus nebūną, gal todėl ji buvo atvaryta i LT)
Na o pati mašina - sunku būtų labai prie kažko kabinėtis. Važiuoja minkštai, medžiagų surinkimas salone geras, nieks nebarška, netarška, salone labai tylu net ir turint po gaubtu v6 dyzelį. Kartais pagalvoju kad už tokią kainą, sunku būtų rasti alternatyvų rinkoje, nes mašina solidi, viduje atrodo kad mašina neseniai būtų iš gamyklos išriedėjusi. Aišku imant tuščią (ne exclusive) gal jausmas ir kitoks būtų, todėl geriau jau ieškoti su privalumais. Po C5 įsidus į tos pačios laidos konkurentus - Avensis, Mazda6, Mondeo, Passat, Insignia (nors ji tikrai nebloga) kyla tik šypsenėlė, nes man C5 tikrai atrodo aukštesniame lygyje daugelių prasmių (na gal išskyrus praktiškumu salone, kuriame trūksta dėtuvių ir puodelių laikiklių

)