WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lie 25 2025, 16:47

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 76 77 78 79 80 ELLIPSIS 216 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 10:21 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Neseniai pats pirkau citramona. Dominančius variantus skambink i oficialius citroen servisus su kebulo nr. ir klausk dėl istorijos. Paskutinius du kur žiūrėjau per pp2000 nieko nerode, o dyleriai abiem masinom turejo irasu. Vienai netgi 3 m, kitai po geru metu irasas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 10:33 
Atsijungęs
Naujokas

mmedic rašė:
Neseniai pats pirkau citramona. Dominančius variantus skambink i oficialius citroen servisus su kebulo nr. ir klausk dėl istorijos. Paskutinius du kur žiūrėjau per pp2000 nieko nerode, o dyleriai abiem masinom turejo irasu. Vienai netgi 3 m, kitai po geru metu irasas.

Labas,

Ir jie noriai telefonu papasakos apie istoriją?

Nes tokia paslauga būdavo, bent ankščiau tikrai apmokestinta.

Gal taip pat C5 pirkai?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 11:06 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

DeividasK rašė:
mmedic rašė:

Labas,

Gal taip pat C5 pirkai?

Na nežinau kaip telefonu, bet Vilniaus Citroen atstovybėj (Ozo g.) nuvažiavus ir paprašius informacijos man ją maloniai ir be jokio mokesčio suteikė :)

C5 II '04 2.0 HDi 100kw
Xsara '99 1.6i 65kw
<<

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 11:09 
Atsijungęs
Naujokas

Karolukas rašė:
DeividasK rašė:
mmedic rašė:

Labas,

Gal taip pat C5 pirkai?

Na nežinau kaip telefonu, bet Vilniaus Citroen atstovybėj (Ozo g.) nuvažiavus ir paprašius informacijos man ją maloniai ir be jokio mokesčio suteikė :)

Reiškias sutikai tikrai gerus žmones.
Džiugu, reikės ir man taip padaryti. (liuks)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 13:18 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

DeividasK rašė:
mmedic rašė:

Labas,

Gal taip pat C5 pirkai?

Taip, maloniai be jokių problemų pasako ( aišku jei tuo metu neužsiėmę). Be to daug Citroen atstovybių yra visoje Lietuvoje, kad neigristi skambink vis kitai :)
Taip, C5. 3l HDI

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 14:53 
Atsijungęs
Naujokas

mmedic rašė:
DeividasK rašė:
mmedic rašė:

Labas,

Gal taip pat C5 pirkai?

Taip, maloniai be jokių problemų pasako ( aišku jei tuo metu neužsiėmę). Be to daug Citroen atstovybių yra visoje Lietuvoje, kad neigristi skambink vis kitai :)
Taip, C5. 3l HDI

Jeigu Tau nesunku:

Kiek laiko turi automobilį?
Pasidalink savo asmeniniais įspūdžiais apie važiuoklę, bei jos kokybę, bei darbą. (Kaip ten su tais bėgančiais tepalais?) Jeigu tvarkei eksplotacijos kainas.
Kaip tikrini važiuokle? Kiek žinau, reikia pakelti į aukščiausia padėtį prieš keliant su keltuvu, ar tai tiesa?
Automobilio elek.dalį, ar jau turėjai kokių trigdžių, gedimų ar pnš.?
Garso izoliacija, bet vidaus detalių kokybę?
Asmeninis patogumas automobilio Tau?

Neprašau apie variklį ir jo darbą (nes čia jau kita kalba).

Varyk nuoširdžiai viską, jeigu nesunku :). (tai bus Tavo asmeninė nuomonė, tačiau man to ir reikia, nes bl** šitam FORUME nebuvo dar to)
Kad važiuočiau tikrinti automobilio ir žinočiau, kad važiuoju tikrai tinkamo daikto (ne apie stovį čia kalbu).

Ačiū

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 16:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

DeividasK rašė:
Jeigu Tau nesunku:

Pasidalink savo asmeniniais įspūdžiais apie važiuoklę, bei jos kokybę, bei darbą. (Kaip ten su tais bėgančiais tepalais?) Jeigu tvarkei eksplotacijos kainas.
Kaip tikrini važiuokle? Kiek žinau, reikia pakelti į aukščiausia padėtį prieš keliant su keltuvu, ar tai tiesa?

Varyk nuoširdžiai viską, jeigu nesunku :). (tai bus Tavo asmeninė nuomonė, tačiau man to ir reikia, nes bl** šitam FORUME nebuvo dar to)
Kad važiuočiau tikrinti automobilio ir žinočiau, kad važiuoju tikrai tinkamo daikto (ne apie stovį čia kalbu).

Ačiū

Nusiramink, žmogau, jausmai jau keiksmažodžiais lietis pradėjo? :)

Ta mašina prieš dvi savaites nupirkta, jei ką. Mano žiniomis, dar remontuojama ir ruošiama eksploatacijai turėtų būti, tai maksimalus "prabiegas" gal kokie 100km :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 16:29 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Aš galiu klysti ,bet susidaro tokia nuomonė, kad nenori pirkt ,o kažkam iš šeimos patinka(ar panašiai),o vat parašykit kažką blogo ir lengviau bus atkalbėti :?

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 17:23 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Tadas viską atsakė. Aš važiavau kokius 2 km, tad nuomonę dar anksti reikšti :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 18:29 
Atsijungęs
Plepys

siaip as galeciau telefonu papsakoti apie C5 III vaziuokle komforta ir t.t tingiu rasineti cia litanijas :lol:

vairuoju jau 3 metai C5 bei jau antras toks auto . parasyk i PM

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 22:36 
Atsijungęs
Naujokas

tadas1991 rašė:
DeividasK rašė:
Jeigu Tau nesunku:

Ačiū

Nusiramink, žmogau, jausmai jau keiksmažodžiais lietis pradėjo? :)

Ta mašina prieš dvi savaites nupirkta, jei ką. Mano žiniomis, dar remontuojama ir ruošiama eksploatacijai turėtų būti, tai maksimalus "prabiegas" gal kokie 100km :)

Nemanau, kad labai jau stipriai nusikeikiau aš čia. Bl** menkas čia tas jausmus išsakantis žodis, bet jis tinkamai dalį šio forumo apibūdinantis, blevyzgojimų :) (Nieko neįžeidinėju).

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 22:40 
Atsijungęs
Naujokas

Saulynas rašė:
Aš galiu klysti ,bet susidaro tokia nuomonė, kad nenori pirkt ,o kažkam iš šeimos patinka(ar panašiai),o vat parašykit kažką blogo ir lengviau bus atkalbėti :?

Matai, neprašau blogo, prašau to, ko neradau niekur ir dėl rastų "tuščių" komentarų, kyla tokie klausimai.
Manau į juos atsakius ir kitiems lankytojams būtų teigiama informacija, kurie visgi užmes akį čia. Nereikės skirti laiko 78++ puslapių vartymui.
Visi prancūzai apipinti mitais ir legendomis, vadovautis jausmais, gal ne be tas laikas, ne saldainius perki, kurie spalvomis žavi akis ir žinai, kad skonis visvien bus geras. :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 04 2016, 22:42 
Atsijungęs
Naujokas

kobis rašė:
siaip as galeciau telefonu papsakoti apie C5 III vaziuokle komforta ir t.t tingiu rasineti cia litanijas :lol:

vairuoju jau 3 metai C5 bei jau antras toks auto . parasyk i PM

Turbūt galėjo būtų pirmas atsakymas į mano visus parašytus komentarus. :appl:

Parašysiu ir pakalbėsime.

Ačiū

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 05 2016, 09:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

DeividasK rašė:
Saulynas rašė:

Matai, neprašau blogo, prašau to, ko neradau niekur ir dėl rastų "tuščių" komentarų, kyla tokie klausimai.
Manau į juos atsakius ir kitiems lankytojams būtų teigiama informacija, kurie visgi užmes akį čia. Nereikės skirti laiko 78++ puslapių vartymui.
Visi prancūzai apipinti mitais ir legendomis, vadovautis jausmais, gal ne be tas laikas, ne saldainius perki, kurie spalvomis žavi akis ir žinai, kad skonis visvien bus geras. :wink:

Matai, kad pavadinimas c5 nieko apie mašiną nepasakys, juk perki konkretu modelį, realiai būklę, tad kokios būklės paimsi - dalis loterijos, dalis žinių, bet kokios markės gali nusipirkt laužą, bet net ir tarp laužų būna neblogų variantų.
Aš vasarą įsigijau C5 2010. Vieni automobilį nusiperka po savaitės, kiti po mėnesio, aš ieškojau pusę metų (daug ar mažai irgi individualu - aišku nevažinėjau kas dieną žiūrėt kiekvieno varianto, bet paieškos skambučiai ir testraivai vyko reguliariai)
Dabar jau būsiu numynęs apie 5000km su ja. Pirkau su tikra rida - 237 000. Nieks techniškai blogo neišlindo. Aišku profilaktiškai buvo pakeista viskas kas turėtų būt keičiama norint eksplotuoti automobilį, bet kažkokie užslėpti dalykai nepasirodė. Na taip, kai nuvariau mašiną antikoroziniui padengimui, vienas akylas dažytojas pasakė, kad sparnas su durelėmis pas mane bus perdažytas ( na labai nenuliūdau, idealių mašinų pas mus nebūną, gal todėl ji buvo atvaryta i LT)
Na o pati mašina - sunku būtų labai prie kažko kabinėtis. Važiuoja minkštai, medžiagų surinkimas salone geras, nieks nebarška, netarška, salone labai tylu net ir turint po gaubtu v6 dyzelį. Kartais pagalvoju kad už tokią kainą, sunku būtų rasti alternatyvų rinkoje, nes mašina solidi, viduje atrodo kad mašina neseniai būtų iš gamyklos išriedėjusi. Aišku imant tuščią (ne exclusive) gal jausmas ir kitoks būtų, todėl geriau jau ieškoti su privalumais. Po C5 įsidus į tos pačios laidos konkurentus - Avensis, Mazda6, Mondeo, Passat, Insignia (nors ji tikrai nebloga) kyla tik šypsenėlė, nes man C5 tikrai atrodo aukštesniame lygyje daugelių prasmių (na gal išskyrus praktiškumu salone, kuriame trūksta dėtuvių ir puodelių laikiklių :) )

Citroen Xsara 2L HDi pas Brolį

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 05 2016, 09:22 
Atsijungęs
Naujokas

Vilimantas rašė:
DeividasK rašė:
Saulynas rašė:

Matai, kad pavadinimas c5 nieko apie mašiną nepasakys, juk perki konkretu modelį, realiai būklę, tad kokios būklės paimsi - dalis loterijos, dalis žinių, bet kokios markės gali nusipirkt laužą, bet net ir tarp laužų būna neblogų variantų.
Aš vasarą įsigijau C5 2010. Vieni automobilį nusiperka po savaitės, kiti po mėnesio, aš ieškojau pusę metų (daug ar mažai irgi individualu - aišku nevažinėjau kas dieną žiūrėt kiekvieno varianto, bet paieškos skambučiai ir testraivai vyko reguliariai)
Dabar jau būsiu numynęs apie 5000km su ja. Pirkau su tikra rida - 237 000. Nieks techniškai blogo neišlindo. Aišku profilaktiškai buvo pakeista viskas kas turėtų būt keičiama norint eksplotuoti automobilį, bet kažkokie užslėpti dalykai nepasirodė. Na taip, kai nuvariau mašiną antikoroziniui padengimui, vienas akylas dažytojas pasakė, kad sparnas su durelėmis pas mane bus perdažytas ( na labai nenuliūdau, idealių mašinų pas mus nebūną, gal todėl ji buvo atvaryta i LT)
Na o pati mašina - sunku būtų labai prie kažko kabinėtis. Važiuoja minkštai, medžiagų surinkimas salone geras, nieks nebarška, netarška, salone labai tylu net ir turint po gaubtu v6 dyzelį. Kartais pagalvoju kad už tokią kainą, sunku būtų rasti alternatyvų rinkoje, nes mašina solidi, viduje atrodo kad mašina neseniai būtų iš gamyklos išriedėjusi. Aišku imant tuščią (ne exclusive) gal jausmas ir kitoks būtų, todėl geriau jau ieškoti su privalumais. Po C5 įsidus į tos pačios laidos konkurentus - Avensis, Mazda6, Mondeo, Passat, Insignia (nors ji tikrai nebloga) kyla tik šypsenėlė, nes man C5 tikrai atrodo aukštesniame lygyje daugelių prasmių (na gal išskyrus praktiškumu salone, kuriame trūksta dėtuvių ir puodelių laikiklių :) )

Ačiū už informaciją. Malonu, jog nepatingėjai ir parašei.
Taip, kiekvienas daiktas bus/yra skirtingas, suprantu, kol neapčiuopei, nerealu vertinti to, bet sukauptos žinios, kartais leidžia pastebėti smulkmenas, kurios gali padėti įvertinti situaciją ir gal, sutaupyti kartais pinigų, laiko...
Džiugu, kad savo rastu variantu esi patenkintas!

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 76 77 78 79 80 ELLIPSIS 216 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007