WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 16:58

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 43 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Dėl automato!
StandartinėParašytas: Spa 18 2008, 22:57 
Atsijungęs
Senbuvis

O tu dar paskaityk ir apie kitu mashinu automatus tai, manau, neliks nei vienos mielos mashinos... :bum:
Esme yra 2 dalykai:
1. Reikia zhiureti ka perki(automata taip pat).
2. Rashoma tik apie sugedusius dalykus, todel kogero bet kuriam mashinu forume rasi gedimu skilty...

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 18 2008, 23:23 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tai kad Turbo C.T. labai issamiai aprase AL4 dezutes perspektyva. Iki 120stuku ramus...:):)
pas dauguma sis skaicius gerokai didesnis jau..
taip, cia garsioji AL4. Kitos gal siek tiek geresnes, bet turbut nedaug?

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 19 2008, 18:08 
Nu ka pakeite ACSai voztuvus, atnaujino softa, pakeite alyva.Ir kolkas viskas gerai. Pravaziavau po remonto kokius 500km ir dar nebuvo ismete avarinio.Zodziu esu patenkintas iki kito karto.

Į viršų

StandartinėParašytas: Spa 22 2008, 20:14 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

POWER rašė:
taip, cia garsioji AL4. Kitos gal siek tiek geresnes, bet turbut nedaug?

Nu, ZF, kaip ir geresnė :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 22 2008, 22:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Visi automatai yra blogis, o dar didesnis blogis neprižiūrėti automatai :doom:

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 23 2008, 08:48 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Ne, nu tamsta vėl esat kategoriškas :roll:
Automatas (Naujas, ar geras) yra gėris :good: O vat neprižiūrėtas... tai jau :doom:

:P

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 23 2008, 12:47 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

ArvydasAS rašė:
Ne, nu tamsta vėl esat kategoriškas :roll:
Automatas (Naujas, ar geras) yra gėris :good: O vat neprižiūrėtas... tai jau :doom:

:P

Aš čia su įronija :wink: Vat dabar kaip tik testdraivinu 6 pavarų HDi'ną. Nu super mle... ir į mechaną tikrai nekeisčiau nė už ką.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 18 2010, 19:30 
Kiek paklojai ACS uz APD voztuvu pakeitima ir visa kita?
Man smarkiau paspaudus akseleratoriu permetant is 2 i 3 sudunksi pavaru dezeje ir imeta i serviso rezima :bum: . Uzgesinu varikli vel viskas normalai. Kol vaziuoji pensininko rezimu visks OK-perjungineja svelniai. Tik spusteli - bum ir serviso rezimas.
Kokios mintys mielieji citroligoniai?
Citrina - C5, 2003, 2L benzas.

Į viršų

StandartinėParašytas: Spa 02 2010, 10:38 
Sveiki,
Sutvarke mano beda. Pakeite kazkokius voztuvus. Paklojau 300lt.
Sekmes.

Į viršų

StandartinėParašytas: Spa 02 2010, 17:25 
Atsijungęs
Senbuvis

Dainiuxa rašė:
Sveiki,
Sutvarke mano beda. Pakeite kazkokius voztuvus. Paklojau 300lt.
Sekmes.

dazniausiai pasitaikantis gedimas :DO deveti 300lt,restauruoti..? :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 27 2010, 23:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pas mane tai buvo panasus "gedimas",kai pasildavo gerai masina imdavo pirmo begio neijunginet kai judant is vietos,pergazavus isijungdavo begis su smugiu neblogu tokiu :bum: ,prie to pacio dar vaziuojant imdavo ir "ismesdavo" begi,t.y. pasidaro toks plaukiojantis begis,lyg yra lyg nera,vaziuoja su dideliu prabuksavimu.Taip vaziuot kadangi nenorejau,pradejau iekotis meistru.Suradau..padare diagnostika,ir nustate kad reikia keisti tepalo slegio reguliavimo solenoidus( 700 LT),pakeite.problema issisprende tik is dalies,vistiek liko begio neimetimas pasilus ir prapuldavo begis vaziuojant trasoje,tik tiek kad nemete klaidos,bet kaip ir niekas nepagerejo.tada dar buvo pakeisti greiciu dezes Input ir Output sensoriai(holo davikliai),tas aisku irgi nebuvo labai pigus malonumas,220+240 Lt.bet kaip ir spejau,niekas nepasikeite ir vel :lol: tada nusivyles "meistrais" susiradau kitus...ten pasiule daryt kapitalini dezes remonta ,"nu mazdaug i 3000 Lt tilpsim"- su sypsena i usa papute meistras.."ne" -sakau as jam,-"gal tiek to" :D tada ,po gero menesio apmastymu susiradau dar viena meistra,ir si karta buvau net nustebes,geraja prasme :D jis pats sedo pravaziuoti su mano masina,isbande paziurejo ir taip preliminariai spejo kad bus valdymo blokas(dar vadinamas hidraulinis arba voztuvu blokas) nusproges,arba stringantis. dar pridure kad remontas 800 Lt ir be jokiu garantiju,gal pades gal ne.nu as pasakes kad pagalvosiu isvaziavau...viskas butu tuo ir pasibaige,bet...kadangi pats si bei ta raukiu apie automobilius,nors APD man tikras kosmosas,bet budamas diplomuotu inzinieriumi :D nusprendziau pabandyti laime.susiradau ardymo schemas su aprasymais internete ir ta pacia diena islupau ta valdymo bloka.kaip ir sake meistras,nieko ten isoriskai nesimate ar jis geras ar blogas,tada su testeriu pamatavau visu voztuvu varzas,jos visos buvo vienodos,is to padariau isvada kad visi voztuveliai geri.tada emiausi ardyti pati bloka,jis suvarzytas daugybe varztu..ir labai nustebau(ir galbut savotiskai apsidziaugiau) kai radau kokius gal 4 varztus visai nepriverztus,atsisuko tiesiog pirstais,dar ir dabar nesuprantu kaip tai imanoma,manau kazkas buvo ji ardes anksciau ir pamirso uzverzti....kadangi jie buvo neuzverzti,tose vietose ploksteles nebuvo prisispaude viena prie kitos ir buvo didelis nesandarumas,t.y nesukildavo reikiamas slegis ir neimesdavo begio,tokia isvada is karto padariau,nors gal ir nevisai ji teisinga,nes kaip sakiau automatine deze man visai nepazistamas daikatas :D tada isvaliau visa valdymo bloka,dar pasiskaites internete pabandziau sukeisti vietomis kelis voztuvelius,nes jie kaip ir identiski visi,tik kiekvienas atsako uz skirtingu pavaru perjungima ,pries tai pasipaises kaip jie buvo sudeti ir surinkau viska atgal,gerai uzverzes visus varztus :taip: .uzpyliau nauju tepalu,gerai pasildziau masina ir sedau atlikt road test'a. :appl: tik pajudejes pirma simta metru supratau kad mano "remontas" pavyko,begiai metesi be jokio velavimo ir "pakibimo",pagerejo isibegejimas,dingo didelis prabuksavimas,kuris anksciau buvo vaziuojant antru begiu,perjungimas tapo svelnus ir greitas,svarbiausia nedingineja pirmas begis sustojus ir nedingsta begis vaziuojant..nu krc...gailiuosi tik kad sukisau beveik 1200 pinigu be priezasties,o viskas buvo tik del keliu susiktu varztu. taip dar karta isitkinau,kad kai kurie "meistrai" yra visiski neimaneliai,tik paima litus ir beleka padaro. tokia vat istorija gavosi man su masina..kolkas ramu ir gera vaziuot...iki sekancio karto :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 28 2010, 12:15 
Atsijungęs
Naujokas

POWER rašė:
Nu ka as zinau, paskaiciau cia apie C5 automatus.....ne, ne uz ka gyvenime manes niekas automatinio C5 neprivers pirkt. Ir aplamai, C5ts kazkoks nemielas akiai man..:)

Didziausia beda XM automatic , t.y ZF 4hp18 :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 28 2010, 12:45 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

marrijonas rašė:
Didziausia beda XM automatic , t.y ZF 4hp18 :D

bet čia ne XM, o C5 ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 24 2011, 00:31 
Atsijungęs

Isigijau C5 2.0 HDI su automato bedom... Dazniausiai service rezima ikerta vaziuojant didesniu nei 90 km/h greiciu, taciau pastaruoju metu eme mest klaida ir dar nespejus ijungt 4 pavaros (70-80 km/h). Taip pat keisciausia budavo pamatyt ta klaida uzvedus ir pasildzius masina apie pora minuciu, nors net pavaru svirties neliesdavau.
Is pradziu tai nebuvo labai erzinancios bedos - uzgesini, uzkuri ir toliau vaziuoji - bet kai per 45 km tai jau prireikia daryt kokius 6-7 kartus, darosi nebesmagu.
Ko gero teks ir man kreiptis i ACS, nes klaipedoj neisivaizduoju kas galetu padet. O gal turit koki patikima ir artimesni nei 200 km pasiulyma? :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 08 2011, 00:23 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

greiciausiai bus slegio reguliavimo voztuvai (du), ju kaina 250-300 uz vnt,plius pakeitimas apie 200 Lt. bent jau man tas pats budavo tik ne tokiais daznais intervalais,uzkurus po poros minuciu :idea: klaida :idea: o paskuj ok kai perkuri

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 43 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007