Tadai, juk žinai tu mane, aš vis sliekų mėgstu ieškoti, kur jų nėra

Kol kaimynai po kiemą su laidais laksto, aš pamaniau, kad galbūt reiktų profilaktiškai ir akumą prasičekinti. Va šiandien pirmą kartą kūriau prie tokio šalčio, tai nors ir stovėjus nuo pirmadienio, užsikūrė visiškai lengvai, nors nei žvakių nei akumo nebuvau po pirkimo tikrinęs, tad matyt viskas bus neblogai, nes mašina ne iš Europos pietinių valstybių atvažiavus. Bet toks jau aš, mėgstu kad viskas būtų ledas, tad manau vistiek akumą trauksiu. Senelis netoli gyvena su garažu, turbūt reiks nakčiai prašytis pas jį. Nes kaip ir sakai, su tuo bagažinės dangčiu, tai jis kaip ir lankstosi be elektros (pvz kai energy saving įsijungia) bet tas lankstymas toks gan per prievartą gaunasi.

O dėl autoservisų, tai aš jų nemėgstu, nuvešiu mašiną patikrai, tai lieps naują akumuliatoriu pirkti, o maniškį vietoje išmetimo, kažkam kaip naudotą parduos

Šiaip visas šitas klausimas kilo tik todėl, kad pastaruoju metu, tikrai nedaug važiuoju ir trumpomis distancijomis. Įdomu per kiek užmiesčio kilometru, akumuliatorius pilnai pasikrauna į normalias normas?