[/quote]
Diržai - numeti dirželį generatoriaus ir sužinai. Paskirstymo diržui nėra ko drebint variklį, net ir generatoriaus nedrebina, nes guminis skriemulys labai lengvas, čia ne BMW su antru smagračio variklio prieky. Nebent kokybiškai keistas paskirstymo diržas ir fazės žiauriai nepataikytos.
Smagračio pas šitą variklį nėra. Jo funkciją atlieka pūslė, o pats smagratis tik skardinė plokštė, ant kurios yra žiedas starteriui ir skylės pūslei prisukti. Net nėra alkūniako padėties dantų, nes ji skaičiuojama pagal diržo gale esantį magnetinį žiedą.
Pagalvės naujos sudėtos originalios, ar kokių gamintojų? Ar naudotos? Nes esu matęs, kad sudedamos naujos pagalvės, o vibracija kaip buvo dėl senų susėdusių pagalvių, taip lieka dėl naujų sudėtų pigių ir be tepalo. Tai ten vibracija kaip buvo, taip ir liko, tik vietoj vienos priežasties pasidaro kita priežastis.
Duslintuvas - numeti duslintuvą ir sužinai. Bet paprastai ir taip jaučiasi, patampius už jo, ar jis laisvas.
Šiaip esu matęs ne vieną mašiną, kuriai sunku panaikinti tokią vibraciją. Vieniems vibruoja ant D ir važiuojant viskas gerai, kitiems vibruoja ant N ir P, bet viskas gerai stovint. Visais atvejais buvo automatas, tai aš taip irgi spręsčiau, kaip ponas Arthur

[/quote]
Labai aciu Tau Tadai uz toki issamu atsakyma. Daug ka paaiskinai. Tik dar viena paaiskink, kodel ijungus A/C drebejimas padideja 3 kartus? Cia tai automatas ne prie ko. Lieka tik generatoriaus dirzelis, kuri beje pasitikrinsiu nuemes.
Bet va cia atsakymas kurio ir laukiau. Aciu dar karta, kad sugaisai laika tiek rasydamas ir pasidalinai savo patirtimi.