Kliunkis rašė:
Mane ne taip supratai. Yra du c5, vienas mano kitas tėvo. Tėvas su savuoju važinėja, aš su savo. Aš nesakiau, kad išmesiu, sakiau jei neapsimokės tvarkyt tada. Gal Ponas galėtumėt neišsi******* ir normaliai atsakyt be sarkazmų

Ačiū, gražaus vakaro

Tu pats išsi pi sinėji ir turbūt jautiesi viską gerai darantis.
Nuo pat pradžios taip ir nesugebėjai pasakyti, nei koks tiksliai tas tavo (ar tėvo, ar jūsų abiejų, ar šeimynos, niekam tai neįdomu ir nėra reikalo aiškinti) C5, nei kokie gedimo simptomai, nei kaip nustatėt, kad blogos sferos, nei kiek stipriai jos yra blogos. Kaip užduodi klausimus, taip ir gauni atsakymus. Vaikiškai.
Jei pvz yra tuščios ratų sferos, bet sveikos hidroaktyvinės, tai minkštuoju hidroaktyvo rėžimu gali važiuoti netgi visai minkštai. Jeigu yra tuščios hidroaktyvinės, bet dar visai neblogos ratų sferos ir nenorėdamas investuoti pinigų į keitimą, gali padidinti ratų sferų žiklerius. Taip netenkama hidroaktyvo funkcijos ir mašina pasidaro gerokai mažiau stabili sudėtingose situacijose, bet minkštumo tikrai gauni sočiai. O gal tas C5 išvis be hidroaktyvo, 4 sferos ir viskas. O gal C5 nuo 2008tų metų, kur gale hidroaktyvinės sferos dvi (kiaušai), ir dar jei su 2,7 ar 3,0 varikliu, tai dar su keturiais pakabos davikliais ir visiškai kitokiu veikimu.
Esu ne vieną kartą pataisęs kietą pakabą, parodęs ir paaiškinęs žmogui, ką daro pakabos sport mygtukas, ir kad kai jis šviečia, komfortas bus kompromisinis, ir su jūsų sferomis viskas bent pakankamai gerai.
O mašinose su pilkom sferoms dažniausiai dėl kietumo būna kaltos ne sferos ar hidroaktyvo veikimas/neveikimas, o elementariai dėl supuvusių traukučių ir daviklių pabėgęs pakabos aukštis (per aukštai).
Vat ir viskas.
Daugiau nėra ką čia kalbėt. Feisbuke tikrai geriau ir lengviau gausi visus reikiamus atsakymus, tik dažniausiai neteisingus arba išvis ne į temą. Taip pat, ten galima susikauti automobilių išmanymo dvikovoje arba turnyre su kitais neišmanančiais, kuriem gėda prisipažint, kad kažko nežino ar nesupranta ir eina už savo nesąmones iki mirties.
Pačiam gražaus vakaro