WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 03:39

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 8 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 19:13 
Atsijungęs
Naujokas

na as dar jo nenurasiau.vazineju metus bet problema viena.ta pati antipolution....
esme tame kad pries liambda stovi temperaturiniai davikliai,kurie dirba savo darba,bet antrojo temp.daviklio temperatura 900 C,tai yra jis nedirba.irmatyt gaunasi kad misinys antram zondui dar yra nepriimtinas.
Tiesa juos gamino nuo 2000 iki 2004 metu.Ir man truputi per daug visokiu davikliu.Aisku jie daug ka palengvina,bet kai pradeda gest tada tai sakes.Tai mano rirmas citroen,todel nezinau kuo jis blogas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2007, 20:09 
Sveiki visi.Na buvau veho centre,tai pas mane meta ta uzrasa del galinio bakelio katalizatoriaus.Jo kaina veho 2000 lt.Tai ciut neprisedau ant zemes kai pasake.Patarkit ka daryt,gal padeveta pirkt ar is kur nors gauti,o gal ir ji pati galima patvarkyt.Aisku reiks i liepkalnio citroligonine pasiskambint ka jie pasiulys.Kokie patarimai is zinovu,gal kas jau buvo su tuo susidures.Is anksto aciu.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 11 2007, 19:11 
Sveiki,
Pas mane irgi C5 exclusive 2.0 HPI variklis.
Irgi nesenai uzsidege Antipollution foult.
Dar nezinau kas ten yra kita savaite gal nuvarysiu i koki servisa.
O kodel jau tie HPI varikliai nepasiteisino?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 07:18 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kuris nors lambda zondas greiciausiai suda mala.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 13:45 
dar kartais ismeta risk of black ice irgi nezinau ka reiskia.
o kiek remontas gali kainuot?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 14:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

anglu mokykis nekainuos nieko, cia ispeja apie plikledzio sudarymo galimybe.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 16:53 
Atsijungęs
Naujokas

sveiki.pasikartosiu ,man antipollution baigesi kai pakeiciau liabda zondo temperaturini davikli.jis yra prie kiekvieno is liambda zondu.jis rode pastovia 900 c temperatura.o idomu kokios kuro sanaudos pas jus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 09:41 
tai moku as ta anglu, tik maniau gal cia ka kita reiskia, nes jokio ledo dabar kaip ir nera.

o kas keite ta lemdazondo temperaturos davikli? ar pats keitei?
del kuro sanaudu tai dar nezinau, speju kad mieste apie 10 turetu imti.
gal ant kompo ir rodo tik dar as neviska issiaiskines su juo, kol kas pas mane nustatyta kad rodo sanaudas vaziuojant, ir jos svyruoja priklausomai nuo to kaip vaziuoji.
o pas jus kokios kuro sanaudos?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 14:23 
Alvis rašė:
sveiki.pasikartosiu ,man antipollution baigesi kai pakeiciau liabda zondo temperaturini davikli.jis yra prie kiekvieno is liambda zondu.jis rode pastovia 900 c temperatura.o idomu kokios kuro sanaudos pas jus.

O kiek kainavo tas daviklis,kur pirkai.Pas mane tai beda po viena nevaiksto.Pradziai ispjovem katalizatoriu galinio bakelio,iskart po pusvalandzio parejo uzdegimo rite 1 cilindro.Nuvaziavau i veho nusipirkau pasikeiciau,na liktai viskas normaliai,jokiu eroru nemeta.Po dienos vel kita rite parejo.Teks vel keisti.veho sake kad jei pareina uzdegimo rite viena,tai tikekis kad ir kitas reiks keisti.Na tai jau ir pradejau.Aisku tureciau atliekamu pinigu ,gal visas iskart pasikeisciau.O dabar kaip niekad zastojus su pinigais.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 14:27 
Dar norejau paklausti ,jei nedirba cilindras del uzdegimo rites,ar gali variklis i koki taupimo rezima isimest,nes kaskaip jau taupiai pradejo vaziuot.Galvojau atvirkciai bus.Kompas dabar nerodo sanaudu,tai tiksliai negaliu pasakyt kiek valgo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 16:59 
Atsijungęs
Naujokas

naujas daviklis veho kainuoja 380 lt ,savartynuose hpi nelabai rasi.yra acs kaune po smugio,kiek zinau sveiku davikliu ten jau nera.o pasikeiciau pats,labai paprasta,tik visvien reikia diagnostika daryti.nes gali buti zondai ,gali buti temp.davikliai,gali katalizatorius.ir dar gal kas nors.o pas mane tai mieste rodo 10,3 l bet pakyla ir iki 13 l.o kompas tai rodo ivairius parametrus tik reikia paspaust mygtuka kuris randasi ant valytuvo svirteles galo.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 17:51 
Alvis rašė:
naujas daviklis veho kainuoja 380 lt ,savartynuose hpi nelabai rasi.yra acs kaune po smugio,kiek zinau sveiku davikliu ten jau nera.o pasikeiciau pats,labai paprasta,tik visvien reikia diagnostika daryti.nes gali buti zondai ,gali buti temp.davikliai,gali katalizatorius.ir dar gal kas nors.o pas mane tai mieste rodo 10,3 l bet pakyla ir iki 13 l.o kompas tai rodo ivairius parametrus tik reikia paspaust mygtuka kuris randasi ant valytuvo svirteles galo.

Kad kompas rodo as zinau,tik kai nedirba cilindras tada visai atjungia benzino parodimus ir nieko nerodo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 17 2007, 19:41 
Atsijungęs
Naujokas

pirmiausia reikia patikrinti kontaktus kurie dedasi kaip cia pasakius,tikriausiai tai butu aukstos itampos tas agregatas, kuris uzsimauna ant zvakiu.tos jungtys buna apsioksidave.tada plaukioja apsukos,blogai dirba.tai reikia nuimti ir mechaniskai pavalyti.man per metus du kartus buvo tas fokusas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2007, 11:16 
Labas Alvi,
O pas jus yra navigacija? Pas mane tai yra bet neturiu Lietuvos keliu disko, gal pas Jus kartais yra?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2007, 16:09 
Atsijungęs
Naujokas

deja nera.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 8 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007