Mrzaus rašė:
Ne ant manęs stumia, o aš stumiu, kad lėva mašina, bet ne čia esmė...
Čia žiūriu visi susireikšminę kažkaip. Ne diskusija, o kažkoks vos ne teismas vyksta. Nenuostabu, kad žmonės neateina diskutuot, nes aplinka nėra draugiška.
Nereikia visus pastebėjimus imti tiesiai į širdį, ne visi čia tokie pikti, kaip gali pasirodyti

Aš kai užsimenu apie savo kuro sąnaudas irgi būną burbančių, bet negi dabar imsiu ir pradėsiu draskytis nuo šviesoforo iki šviesoforo

O į tą temą, mano C5 X7 3.0 HDI, vakar, kaip tik borto kompiuteryje virto 9999km nuo pirkimo.
Tai visų tų km. vidurkis 7.4l/100km - vid. greitis 41km/h.
Pvz vakar turėjau mini kelionę - 350km / 5.2l/100km - vid. greitis 78km/h
Prie mažesnio greičio esu praeitą savaitę Vilniuje fiksavęs - 91km / 7.3l/100km - vid. greitis 34km/h. Turiu visų parodymų foto

Visada gaunu komentarų, kad kam man reikia 177kw ir pan. bet ar man pikta?

man patinka važiuot ramiai, o kai reikia, visi tie kilovatai kimba į darbą, bet ne ten kur keli tiesioginį pavojų pestiesiems ir visiems kitiems. Kaip manęs nesupranta, kodėl aš nesidraskau, turėdamas tiek kw aš lygiai taip pat nesuprantu žmonių kurie užgula pedalus nuo šviesoforo iki šviesoforo
Beje, per tuos 10000km mašina nei karto nenuvylė, aplamai, geriau pagalvojus, jeigų reiktų ją į kažką keisti, tai net nežinau, koks čia tiesioginis konkurentas būtų fainesnis... Aišku, čia ne tas bolidas, kuris turi kažkokia išskirtinę aurą kaip senieji Citrai, tačiau po C5 persėdus į net kokį naujesnį avensis, kyla šypsena veide