WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lie 19 2025, 14:44

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 115 116 117 118 119 ELLIPSIS 216 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 14:36 
Atsijungęs
Senbuvis

Beje prie 80-90km/h sio citriuko borto kompas tureru rodyt momentines sanaudas 7.5-8litrus ne 11l

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 14:51 
Atsijungęs
Pastovusis

Elviukai123 rašė:
Pradziai siulau tiesiu taikymu pas tada nuvaziuot patikrins ar nera klaidu su lexia del masinos kompo parodymu.

Del autopiloto jis niekada nebus toks ekonomiskas kaip zmogus isskyrus kai nera masinu ir kalnu.

Su kobiu jau tikrinom klaidas. Kažkokios klaidos buvo, bet jos ten tipo laikinos ir neesminės. Kobis jas ištrynė ir tiek žinių.

Autopilotą mieste savaitgalį įsijungiu dėl smagumo/įdomumo, kai mašinų mažai. Tada momentines rodo 10-13 l/100 km...

Dėl Neuromedijos dabar galvoju ar pradžiai rinktis konsultacijas ar iš karto imti priklausomybių gydymą. Dar mačiau buvo gydomieji kūno masažai, tai ir sau ir Citriukui užsakysiu po kėbulo masažą tuo pačiu vizitu :)

O jei rimtai, tai su fizika kasdien prie vieno stalo sėdim, tai man ji puikiai pažįstama. Kaip ir minėjau, kad 30% stoviu kamštyje arba letai judu, 70% važiuoju 40-60 km/h. Aišku, gal aš čia ramaus važiavimo ir citro hidraulikos užliuliuotas jau net nesugebu suskaičiuot teisingų proporcijų, bet mano manymu, vid greitis turėtų būti kitoks nei dabar.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 14:53 
Atsijungęs
Pastovusis

Elviukai123 rašė:
Beje prie 80-90km/h sio citriuko borto kompas tureru rodyt momentines sanaudas 7.5-8litrus ne 11l

Tai įvairiai rodo. Ramiai važiuoji - rodo ir 7 l. Biški spusteli, jau 12 l.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 15:17 
Atsijungęs
Senbuvis

Masazus ten daro visokius, po limfodrenazinio neberupes sanaudos tik kaip iko masinos nueit :D del sanaudu as rasiau jau 4 kartus. Arba tikim masinos borto kompo parodymais vidutinio greicio arba netikim ir taisom(kazka)Kito kelio nera.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 15:22 
Atsijungęs
Senbuvis

Mrzaus rašė:
Elviukai123 rašė:

Tai įvairiai rodo. Ramiai važiuoji - rodo ir 7 l. Biški spusteli, jau 12 l.

Jei ramiai vaziuojant bent 2 minuciu vidurkis 7litrai viskas OK . Kad nwpakiltu iki 12 siek tiek spustelejus reikia numint bent 30km tada spustelejus nuo 7 pasikeis iki 7.46 Ar pan.
Pas mane isvis nera momentiniu, nedejo kad nesokiruot vairotuoju.bet jas alima nusiskaityt per obd prijungus bluetooth elm is torque softu,t ai ramiai vaziuojant 8-9. Spusteljus siek tiek pakyla iki 30-40kol greiteji , spusteljus gerokai skaicius jau trizenklis :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 15:36 
Atsijungęs
Pastovusis

Elviukai123 rašė:
Masazus ten daro visokius, po limfodrenazinio neberupes sanaudos tik kaip iko masinos nueit :D del sanaudu as rasiau jau 4 kartus. Arba tikim masinos borto kompo parodymais vidutinio greicio arba netikim ir taisom(kazka)Kito kelio nera.

Specialiai iš įdomumo susirasiu gps programėlę kokią nors, kad bent apytikriai vidutinį greitį fiksuotų.

Gal čia tau pasirodė kitaip, kad aš stumiu, kad tipo lėva mašina, nes iš tavo post'ų man taip matosi. Aš kaip tik šituo C5 esu patenkintas, komfortiška ir gera mašina. Vien iš įdomumo noriu išsiaiškinti vidutinį greitį, nes nenoriu tikėt, kad tik toks vid greitis pas mane.

Gal kas pasidalins, kiek pas kitus vid greitis mieste?

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 15:42 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Ar šiais laikais žmonės patapo tiek priklausomi nuo appsu, kad nesugeba pasinaudot smegenim?
Prieš pradedant važiuot iš taško a užsirašyti tikslų laiką ir spidometro parodymus, nuvažiavus į tašką b vėl ta pati. Jei kyla klausimų kaip apskaičiuoti vidutinį greitį, manau padės bet kuris antrokas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 15:47 
Atsijungęs
Senbuvis

nei ant taves stumia nei ka, papraciausiai nesugebejai perskaityt to ka tau aiskiai parase bent kelis kartus ir trauki ta pacia giesmele. tai zmogus ir nezino kaip itikint, biski ironijos, biski pasikartojimo, bet net korektiskiau negu reiketu.
kitu vidutiniais greiciais nera ko dometis, nes jie yra tik tam zmogui, jo marsrutams ir iprociams. savo vidutini greiti reikia issiaiskint arba patiket tuo ka raso.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 17:13 
Atsijungęs
Pastovusis

nerimka rašė:
nei ant taves stumia nei ka, papraciausiai nesugebejai perskaityt to ka tau aiskiai parase bent kelis kartus ir trauki ta pacia giesmele. tai zmogus ir nezino kaip itikint, biski ironijos, biski pasikartojimo, bet net korektiskiau negu reiketu.
kitu vidutiniais greiciais nera ko dometis, nes jie yra tik tam zmogui, jo marsrutams ir iprociams. savo vidutini greiti reikia issiaiskint arba patiket tuo ka raso.

Ne ant manęs stumia, o aš stumiu, kad lėva mašina, bet ne čia esmė...

Čia žiūriu visi susireikšminę kažkaip. Ne diskusija, o kažkoks vos ne teismas vyksta. Nenuostabu, kad žmonės neateina diskutuot, nes aplinka nėra draugiška. Vieni arogantiški, kiti vėl kažkokie visų galų žinovai "antisocialiniai auksarankiai". Tarpusavyje penkiese ir kalbatės, kai tokią forumo aplinką sukuriat. Tik neįsižeiskit, bet ir patys žinot, kad čia yra dalis tiesos.

O jei rimtai, tai išsimatavau vid greitį. Tai jis kol kas yra 25 km/h. Reiškia mašinos kompas teisingai viską skaičiuoja, tik aš niekad į vid greitį neatkreipdavau dėmesio anksčiau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 17:40 
Atsijungęs
Senbuvis

Nekreipk demesio i mus, visi mes zmones su savo priciudais. Na va issiaiskinom kad visgi borto kompas nesugedo. 25km/h ir 17litru praktiskai i tema siam varikliui iveritinus kad per tuos 300km buvo spustelta kokius 10kartu iki dugno. Sakyciau ramiai isvazinejus VISA laika(nekart nespaudus virs 2500rpm)mieste prie 35km/h greicio(su salyga kad minimali kelione trunka BENT 7km) turetu uztekti 13-14litru benzo arba 15-16litru duju. Isvazinek pilna baka tokiom. Prie 25km/h butu atitinkamai 16 ir 19. Sekmes . Jei sanaudos per didels ir sugalvosi masina parduot nebrangiai PM, arba galim keisti i balto perlo toyota aygo 0,9L 3 cilindru su priemoka is mano puses. Sitas mieste iki 9litru benzo, nepriklausomai nuo tapkes ir vidutinio greicio . Ar dujos dedasi nezinau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 17:57 
Atsijungęs
Pastovusis

Elviukai123 rašė:
Jei sanaudos per didels ir sugalvosi masina parduot nebrangiai PM, arba galim keisti i balto perlo toyota aygo 0,9L 3 cilindru su priemoka is mano puses. Sitas mieste iki 9litru benzo, nepriklausomai nuo tapkes ir vidutinio greicio . Ar dujos dedasi nezinau.

Ne ne ne, aš mašinos net nežadu keist. Man ji tinka net gi labai ir dėl kelių litrų dujų tikrai nežadu jos pardavinėt. Tiesiog, dėl įdomumo užvirta visa šita košė.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 18:28 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Mrzaus rašė:
Ne ant manęs stumia, o aš stumiu, kad lėva mašina, bet ne čia esmė...

Čia žiūriu visi susireikšminę kažkaip. Ne diskusija, o kažkoks vos ne teismas vyksta. Nenuostabu, kad žmonės neateina diskutuot, nes aplinka nėra draugiška.

Nereikia visus pastebėjimus imti tiesiai į širdį, ne visi čia tokie pikti, kaip gali pasirodyti :) Aš kai užsimenu apie savo kuro sąnaudas irgi būną burbančių, bet negi dabar imsiu ir pradėsiu draskytis nuo šviesoforo iki šviesoforo :D O į tą temą, mano C5 X7 3.0 HDI, vakar, kaip tik borto kompiuteryje virto 9999km nuo pirkimo.
Tai visų tų km. vidurkis 7.4l/100km - vid. greitis 41km/h.
Pvz vakar turėjau mini kelionę - 350km / 5.2l/100km - vid. greitis 78km/h
Prie mažesnio greičio esu praeitą savaitę Vilniuje fiksavęs - 91km / 7.3l/100km - vid. greitis 34km/h. Turiu visų parodymų foto :)
Visada gaunu komentarų, kad kam man reikia 177kw ir pan. bet ar man pikta? :D man patinka važiuot ramiai, o kai reikia, visi tie kilovatai kimba į darbą, bet ne ten kur keli tiesioginį pavojų pestiesiems ir visiems kitiems. Kaip manęs nesupranta, kodėl aš nesidraskau, turėdamas tiek kw aš lygiai taip pat nesuprantu žmonių kurie užgula pedalus nuo šviesoforo iki šviesoforo
Beje, per tuos 10000km mašina nei karto nenuvylė, aplamai, geriau pagalvojus, jeigų reiktų ją į kažką keisti, tai net nežinau, koks čia tiesioginis konkurentas būtų fainesnis... Aišku, čia ne tas bolidas, kuris turi kažkokia išskirtinę aurą kaip senieji Citrai, tačiau po C5 persėdus į net kokį naujesnį avensis, kyla šypsena veide :)

Citroen Xsara 2L HDi pas Brolį

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 19:17 
Atsijungęs
Naujokas

Klausimas turbut daugiau senbuviams. Ziuriu, kad pagal skelbimus kazka rasti yra mazai vilciu, o ir kainos uzsmaugtos. Per kelis pazistamus perikupus klausiau, tai jie neuzsiema prancuzisku varymu, arba is kitu saliu, pasakius kad c5 reik tik persizegnojo :D Gal kas turit kontaktu, kas veza c5 tukus i Lietuva ? Su kuo butu galima sneketis, kad nuo tralo pasiimti, ar pagal uzsakyma, kad surastu ir parveztu, zinant su kokiu defektu parvaziuoja, ar tai lengvai dauzta.. ? Kalba eina apie tiesioginius vezejus, o ne perekupus, kuriems vien uz perleidima is vienu ranku i kitas, nesinori moketi keliu t eur..

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 19:23 
Atsijungęs
Senbuvis

Cebas rašė:
kainos uzsmaugtos.

cia turbut juokas? Lietuvoje C5 kainos itin mazos. tiek parvarytu masinu , tiek parduodamu cia kurios pirktos naujos salone.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2017, 19:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Manau esme tame, kad net pasakius tikslaus auto kokio nori, tiesioginis vezejas nepaims ir neatves tau jos kita savaite( nera tokio kuris veza tik c5 pvz) nes realiai perka jie ta kas yra, nes laikas pinigai. Aisku jeigu labai neskubi, tikrai galima su kokiu vezeju susitarti, kad parveztu tau automobili, bet vistiek be apziuros tu jos nepirksi, nes jie patys su jomis kelis km vaziuoja. Kaip tik susipazinau su vienu vezeju neseniai(ne pirikupas) Pirkom is jo masinyte mergaitei, tai toks sutapimas, pats su C5 x7 atvaziavo, tad iskart kalba issirutuliojo :D realiai is jo, mergaitei, peu207 ketvirtadieni vaziuoju paimti, tai galiu pakalbet siuo klausimu, nes jis pats prancuzisku megejas. Jeigu jis sutiktu paieskoti, duociau tau jo kontakus, nes retai faina vezeja sutiksi. O del kainu tai tiesa, uzsienyje normalus c5 daug daugiau kainuoja, tad isvados yra aiskios

Citroen Xsara 2L HDi pas Brolį

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 115 116 117 118 119 ELLIPSIS 216 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007