Sveiki.
trumpai apie save- 27 m. turiu vis dar seat toledo 03m.tdi-taupykle, mondeo 06m. benzina- juodaja skyle degalams + mano darbine

Pravaziuojant c5 nuo 08m. mes norom nenorom daznai atkreipiam i ji demesi, charakteringas automobilis tiek savo isore, tiek savo vidumi (tik erzinantys dalykai, kad prancuzui turbut uzsiliko nuo 2001m. like pavaru svirties bumbulo, ir posukiu- langu rankeneliu nemazas kiekis gamyklose,kuriuos vis iskisineja naujuose modeliuose, net ds3-ne isimtis

).
perskaiciau visus gandus, pletkus ir t.t.
pirma ka pastebejau, visi turit citrius isigija iki 150 km rida... ar yra tokiu kurie turi jau pravaziave virs 250 km rida? Pravaziavus 140 km, ir keiciamos sferos po 900 lt, hidrocilindras 1200 lt ar ventiliatorius 1500 lt, ... patikimumu nekvepia.
2 klausimas. ar visi esantys, kad ir tas pacias sferas uzsakinejot citrinose, ar yra kas ir ieskojo analogo. kaip pvz stiklas kai cia kazkas rase 1700 lt.. ar cia tokios kosmines kainos, ar niekas nesiteikia paieskoti analogu ?
p.s. Mano tetis su c5-2001 m vazineja jau 10 metu ir nesiruosia keisti, nes nieko geresnio, kas pakeistu praktiskumo atzvilgiu, remonto kainomis-nera. Tai buvo paskutinis rimtas universalas su didziule bagazine. remontuoja viska pats, nuo tepalu keitimo, iki variklio dezes keitimo, nes gi pigiau nei pakeisti masina... kol kas
Noriu pasimti c5, pilnas tourer, komplektacija - lektuvas. bet beges 220 km, kas mane baido. Aciu uz jusu atsakymus