Atas rašė:
Nuva prisnekejom vakar

tai dabar tiks jau ir universalas?

beje kiek kainuotu jeigu keistis tik salona i pilnai odini? pas mane kombinuotas, siaip visai tenkina mane, bet jeigu kada sugalvociau

dar neaisku kam liks masina,
as ja radau o jo draugas perekupas nuvaziavo apziuret ir sutpaimas kad tas aprdavejas irgi buvo perekupas. sake 14 masinu turiu siai nieko nedaryta nera laiko, noriu greiciau atsikratyt. kaina 3000EUR padare dar. bevek uz dyka . man ar kobiui, nesam labai savininkiski, mielai dalinames masinom, moterimis ir alumi
jei pries tai sedynes buvo su pasildymu ir masazu tai tiesiog plug and play. jei ne teks atsivesti laidu, pora saugikliu pastatyt. cia galioja 2008-2010 metu modeliams nuo 2011 be sildymo ir be masazo idet zyamiai daugiau reikalu- laidyne truskta gal puses laidu..
kainos ivarios,pavertus is zlotu i eurus apie 400-600EUR (priklausomai nuo bukles)
pilnai odoniu sedyniu privalumas kad jos eina su odiniais duru apmusalais ir parduodamos komplektuose. sunku net pasakyt bet man rodos kad duru apmusalais labiau pagerina masinos bendra upgreida nei kad pacios sedynes
jei kazkur rasit ventiliuojamos odosos donora tai duru apmusalai odiniai apsiuti siulemis , o taip pat centrine kosole ir priekine panele irgi oda( daznai ir stogas buna versta oda) bet labai retai tokiu islenda..