Sveiki, esu ,,naujokas,, tarp citroenu, todel noreciau jusu pasiklausti nuomones, skaitinejau jusu postus, apie c5 x7 nuo 2008m, bet kuo daugiau informacijos randu, tuo daugiau neaiskumu iskyla

Apsistojau ties dyzeliu, nes benzino, neradau nei vieno lietuvoje, nei skelbimuose (autoplius, autogidas) nei turguose, siandien buvau taurageje bei kaune. Tad i ka reiktu atkreip demesi perkant? pavaru deze AM6 ML6? AL4 nekazka kaip supratau, ar nerasoja cilindrai ir klausimas del variklio, 1.6 mazoka tokiai masinai, asmeniskai pats ties 3l linkes ir turiu viena nusiziurejas, kaina butu ~5000e. Aciu uz bet kokia info, o ar naudinga jau atsirinksiu pats
https://autoplius.lt/skelbimai/citroen- ... 30061.htmlUž tokią kainą net nevažiuočiau žiūrėt 3.0 .. Kas pardavinės gerą daiktą daugiau nei trečdaliu pigiau nei kiti su tokiu pat varikliu ? Pamąstykim. Atvežimas iš Vokiečių 300 euriukų, jei negiliai, o Liuksemburgas už Vokietijos, tai vien atvežimas min 500 eur turbūt, gal ir gaunas pigiau jei vežasi krūvą mašinų vienu metu, arba kaip tralistai sako, šroto. Reiks gi ir kainą paderint ir užsidirbt. Tai už kiek ji nupirkta ? Net ir jei luptą pigiai gavo ar su variklio defektu, kad ir pigiai pas garažinius ar patys sutvarkę manau daugiau prašytų. Kažkas jam ne taip turėtų būt. Bent mano tokia nuomonė