Atas rašė:
tikrai nemainyciau atgal i ta 120kw...Cia ne kazkokios sekundes reikalas, taip jis sunkesnis ir nuo starto susidaro tas pravalas, nes ir sukimo momentas ribotas 1 ir 2 pavarom del priekiniu varomu ratu, bet nuo 3 pavaros tai lupa nesveikai, ir jeigu ekseleruojantis kartu su tuo 120 kw is eigos tai galiniam veidrodelyje tu jo greit nematai

isbandyta pravaziuot su tuom zmogum kuriam pardaviau ta 120kw

ir isvis kaip galima sakyt kad cia vos ne tas pats kai vienas turi 340nM o kitas 450nM

va pradzioj startuojant is vietos tai taip eina panasiai nes juk 2.2 sunkesnis ir momentas ribotas iki to pacio, bet is eigos tai be sansu.....Tik zinoma 2.2 turi but ne lavonas kur pas tave bachureliai nusipirke papigiai atvaziuoja ir verkia

Atai, labai patinka citroenas, patinka ne taip kaip 95% tautieciu - is reikalo, nes neiperka "normaliu vokisku auto", o patinka nuosirdziai ir tyrai.
As tik matau kad jus isigijot ne ta masina. O isigijus ne ta masina arba susitaikote ir atsikratot, arba neigiat realybe ir gyvenat svajoniu pasaulyje- susikurtroje virtualioje realybeje. Liudna kad pasirinkote antra varianta. Citroenas netuti nieko bendro su kazkokaiis "sportiniais pojuciais lupimu ar dar kuo panasiu" apie ka jus cia kalbat . neturi nuo pat A iki pat Z. Nei vaziuokle, nei vairo mechanizmas, nei varikliai, nei greiciu dezes ( aisin man rodos net neuzilockina konverteris nuo 10-20km/h, visada atviras. ) tai absoliuciai tingi, rami masina skirta atsipalaiduoti ir paskesti mintyse.
pateiskiu konkretu pavyzdi ir mita- turbodyzeliu nesvietiskas lupimas. Kolega man mete issuki su peu 307SW 1.6HDI mano Peu 2.0 307SW 2 litru benzui .

Sake mano benzinas nevelnio netraukia,ir su 1.6 mane padarys. Nors abi masinos netruakia is tikro, bet su benzinu reikia moketi vaziuot ir 1.6hdi tyliai ruko kamputyje. Dyzelis turi pojuti lyg traukia , bet tai yra del turbinu veikimo ir sukimo momentu. Su dyzeliu nesvarbu kurioj pavaroj esi, nesvarbu kurioj zonoj pavaras perjunginesi (jnebent netoli redlainu-tada traukia netgi blogiau) visada jausi kad mazina traukia.
siulau neuzsidaryti mazame citroen pasaulellyje ir isbandyti kitas masinas, pvz Volvo s60 2.5T. nera sportine masina, maloniais valdosi, bet pjuciais jau geresni. sukimo momentas mazesnis nei 2.2HDI, bet turbut vistiek nesiulyciau lenktyniauti.
del citroen gedimu-
tai gendanti masina jeigu tai ne benzasmechanine ir su mechaniniu rnakiniu. , jei tokia komplektacije- neges arba ges uz centus. pas mane pikaso atitinka siuos paramterus isskyrus elektrini rankini. spekit kas durniuoja kartais? ogi taip- elektrinis rankinis. dejo sio modelio nera be. bet dar pasidomesiu ar eina ji isprogamuot per bsi ir istatyt mechanini su troseliu(vietos yra, bulgarke draugas,) cia citroeno didele klaida- jei neatsakingai ziuri i elektroninius iranginius ju inzineriskai gerai,patikimai neuskonstruoja bet.. ju prideda daug ir visokiu. dazniausiai net nereikalingu arba nealiekianciu realios naudos. su laiku ligas isgydytu, bet
ne citroeno dvasiai konservatorizmas ir ejimas tuo paciu keliu ka nors tobulinant, jie visada nori ideti ka nors naujo novatoriskos ir laiko neisbandyto kad nustebintu vartotoja. ir nustebina.

pradziai geraja prasme ,po to blogaja. Cia kaip su mylima zmona-susitaikai su jos trukumais (pastoviai eina i swingeriu vakarelius ir parsinesa keistu ideju lovai) ir myli tokia kokia yra

del audio apraturos- pagerinti imanoma, bet cia ne mago problema, tai priekiniu duru bei paciu garsiakalbiu isdestymo (ausktadaznio atskytimas nuo zemdaznio laiko aspektu- didziuliais faziniai skirtumai, ypac ivertinus skytimo dazni auskta, t.y viskaks groja is po zemiu, tik tweeteris ciksi) daznai buna didelis skirtumas tarp stock audio ir premium toje pacioje masinoje, c5 x7 nera jokio skirtumo apart kelaisi db garsesnio ir svaresnio grojimo.