:bum: nesuprantu as savo citrinuko 2001 2.2hdi automatas masina nesenai po remonto, sakiau kad kuro sanaudos didokos, turbina gaude ora, gerai masinos trauka atsigavo viskas, nu bet kaip ryja taip ryja ji man nesuprantu

kompas dabar rodo vidurki po 800km~ 9,8l ir tai tik todel kad apie 400km buvo pravaziuota atostradoje nespaudziant, rodytu apie 12~ speju vidurki, dar plius buvau nuvares y panevezi kad ispjauti kataliza ta del ekologinio skyscio, sake ir tas kazkiek dar ekonomiskumo duot turetu tai, kura visada pilu is degaliniu, filtrai visi viskas pakeista, masinos nespaudziu vaziuoju dazniau ant pusiau automatines padeties pats metau, negreziu visai, sildimo sediniu isvis nejungiu, kad tik ka sutaupyciau, bet vos ne ant akiu ta rodykle man mazeja, uzsidege rezervas buvo nuvaziuota 10km iki degalines uzpylta 10l degalu (kompas rode 125km iki degalines), nuvaziavau mieste apie 50km ir jau rodykle ant rezervo....., max 10km ir vel uzsidegs, tai as nesuprantu kiek jis man ryja, o jai dar syldiciau daug, susijunkciau sedynes sildyma, paspausciau, tai ka 20l diselio rytu?

, vakar net graudu pasidare kai su pazystamu vaziavom pezu 607 2.2hdi tokiu pat varikliu, tik kad pas jy mexanine pavaru dezu (- 1.5~l) , bet pati masina didesne, sunkesne, faktiskai ant bako garu teko vaziuot, kompas jau nerode net kiek iki km dar pravaziuot eina, uzsipyle uz 20lt, 6.5l, kompas parode 160km

, tai as nesuprantu

kas gali but???
Pas mane tokios sanaudos buvo irgi tik ant mechanines,todel nesukau galvos ir pardaviau,dabar 2.0HDi turiu ir patenkintas
vazinejau mieste taupydamas kiek tik imanoma,tai kompas parode 9.5,jei normaliai vaziuojant,buvo 9.9,o pagainiot jau net nenorejau...(2.2HDi)