WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 17:28

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Mano C5
StandartinėParašytas: Bir 17 2016, 20:09 
Atsijungęs
Naujokas

c5egidijus rašė:
pastebejau kad tai veikia tai ne kondicionierius, ijungus ji ir palindus po masina kondicionieriaus siurblys isijunge tai po keliolikos sekundziu vel isijunge, na zodziu padirba kiek jis nori ir chana, ar cia reiskia kad jam jau galas? kokia panasiai kaina kito deveto?

nezinau kaip tavo atveju, bet man vienam auto panasiai budavo, padirba keliolika sekundziu ir issijungia, tai beda buvo vintileturiuose, jie nesuveikdavo, uzkaisdavo radijatorius ir issijungdavo. atvesta vel padirba keliolika sekundziu ir issijungia. uz miesto vaziuojant veikdavo ilgiau.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Mano C5
StandartinėParašytas: Bir 26 2016, 12:01 
Atsijungęs
Naujokas

Sweiki,taigi Taurius mano C5 vezli kuris pries ir po mechanisko suodziu filtro isemimo vazevo max 115km/h. padare tikrai gera masina,kuri dabar pora kartu bandziau vaziuoja 170km/h ir turbut dar galima butu siek tiek isspaust labai norint.... Bet cia tik viena gera zinia is keliu: masinoje nebemeto jokiu lempuciu,klaidu ir t.t ,citroenas lekia ir traukia tikrai smagiai ir gyvai,esu labai patenkintas ir dekingas jam.Tiesa diagnozuotas blogas oro srautas pakeistas nauju brangiu VDO...
Dekui dar karta Tauriau ir rekomenduoju si zmogu visiem....

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007