ogiogi rašė:
Ko cia man pats siulai srotini komplekt?.geriau neizeidinek zmoniu ir negalvok kad esi toks del visko protingas.
Nei aš tamstą įžeidinėjau, nei aš tamstai asmeniškai tą komplektą siūliau.
O kad geriau, jei dar važiuoja, neremontuot, negu sankabas remontuot šrotinėm dalim, ypač su dvimasiais smagračiais, tai čia seniai patvirtintas faktas. Nes ten sujudinus tą gatavą smagratį su įrankiais, pasidaro dar blogiau. O gerai panaudota sankaba, ypač ant nekomplektinio smagračio, labai mėgsta praslysti jau iškart įdėta, nors disko storis būna ir beveik kaip naujo. Tris kartus iš eilės nusiimtum pats 2.2HDi dėžę rankomis, suprastum darbo kainą. Tik tiek.
Protingu aš nesijaučiu, čia tik truputis praktikos, realiai tikrai nedaug. Bet iš šrotinių dalių remontų esant tik 50proc. pasisekimui, ir 100proc. klientų nepatenkintumui, kai šrotinių dalių remontui neteikiamos garantijos, užteko tų kelių verpetų susivokt nebemontuoti naudotų sankabų

O kad pasijuokiu iš naudotų sankabų montuotojų, tai tik mano pačio patirčių ir bemiegių naktų atsiminimai iš tų naudotų sankabų montavimų, ironiška sarkastiška šypsenėlė per neskustą ūsą, taip sakant

Tas komplektas, skirtingai, negu dauguma šrotinių 15kos metų senumo komplektų arba atskirų dalių, yra pilnai komplektinis, t.y. kur diskas su smagračiu ir diskatorium poroje. Taip pat, nuo smagračio dar nenutrintos tekinimo rizkės, nuo disko dar nepilnai nutrinti užrašai, ir tiek. Pasidėsiu į lentyną ir kai ateis laikas, sudėsiu mamai. Ko gero, dėsiu su Sachs guoliu, išmetęs originalų Valeo guolį ir perdaręs diskatorių, nes ne visai man jie patinka.