zenius rašė:
Nagi patarkit ziurinejus c5 2kaip suprantu nuo 2008m apsvieskit man apie ja brangieji.skaiciau tema bet jus labiau diskutuojat apie ridas.taigi kail tie varykliai ir koks patikimiausias 1.6 81kw lyg 2.0 103kw ir 2.2 125kw?kaip ta pavadinti hidraulika laiko ne bijoti jos ar ieskuotis parastos.ziuriu tik su mehCanine deze.ar gal geriau benza ir dujas deti.zodziu domina viskas apie ta masina,prasau padekit apsvieskit
Visų pirma c5 mk2 eina ne nuo 2008 metų

Pats ilgą laiką važinėjau su xantia. Pažinau ją kiaurai ir tada, kad įdomiau būtų, sėdau i C5. Jau pradedu kapstytis po nepažintus reikalus. Domėjausia truputi prieš rinkdamasis motorą ir pasirinkau 2,0 hdi su 100kW. Patraukė ten 6 pavarų greičių dėžė, kuri išties džiugina. 130km/h ir vos tik apie 2k apsukų vyniojasi. Po xantios 1,9 tdi c5 trauka nesvietiška

Vos tik užkeli apsukas virš 2k tai ir lošimas prie sėdynės. Savąją ganėtinai pigiai pirkausi tai surinkinėti galus po truputi tenka, bet man tai kaip hobis

Be abejo verta paminėti fap ir egr, kuriuos prakeiksi biški, jei pirksi taip kaip aš, nežinodamas kas tai ir kokia ten jų būklė.
Dar kart sakau, turėsi reikalų su juo. Jei jau mąstai apie citrą, tai turėtum mėgti pats rūpintis mašina, o ne servisuose palikinėt ir nesuprasti kas ten daroma.
Toks vat trumpas įžanginis kursas. Beje, jei nepsakubėsi, tai atvyk į suvažiavimą po poros savaičių. Ten tau viskas bus paaiškinta. Duosim pasėdėt gal ir test drive kokį sutarsi

Sėkmes renkantis!

Xantia 1.9 TD, 96', BREAK

C5-II, 2,0 HDI, 100kW, 05'