WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 17:01

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 8 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2008, 20:05 
Atsijungęs
Pastovusis

antipoliution fault gali atsirasti del kuro alsuoklio uzsikimsusio anglinio filtro.,o kai pradeda saudyti babinos reiketu pakeisti visas 6-ias,tai net yra aptarnavimo reglamente,tik dabat nepamenu kas kiek km

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 19:19 
gal cia tik kvailas sutapimas. Pas man C5 1.8 01m. Ismetus ta "antipolution fault" i beveik tuscia baka uzvariau kazkur 30Ltr 95 Nitro. Tuomet smagiai didelem apsukom pasivazinejau ir dingo. Sakau, gal tik sutapimas bet jau ketvirtas menuo jokio klaidu.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 24 2008, 19:43 
Atsijungęs
Naujokas

neturedamas ka veikt atsidariau kapota. desneje puseje virsuje is radiatoriaus iseina stora zarna o is jos toks plonas vamzdelis,jo gale daviklis.paemiau atjungiau ji ir vel pajungiau.tada ismete gedima ANTIPOLIUTION FAULT.kol neatjungiau akumo tol jis nedingo,pajungus prapuole.iseitu,kad tai yra surista su ausinimu.variklis 2.0 hdi.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 31 2008, 22:04 
Atsijungęs
Pastovusis

O man atsirado del uzkisto kuro fitro, kazkoki lieva buvau idejes tai nuo pakeitimo ir pradejo mest.

2009 c4 GP ex
2008 bmw 530d ex
2011 peugeot 508 2.0hdi

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2008, 12:16 
O aš porą savaitėlių pavažinėjau su tuo užrašu.
Kai dar nustojo dirbti vienas iš cilindrų, neištvėriau ir su likusiais penkiais nuvažiavau į ASC, kur už niekingus 260 litų padarė, kad vėl viskas būtų normaliai ir kad jokie užrašai man nervų negadintų. :)
Sakė, kad buvo nusprogusi kažkurio galinio cilindro aukštos įtampos rėlė.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 31 2008, 17:21 
Sveiki atrodo perskaiciau visus atsakymus sia tema yra panasiu problemu ir pas mane, tik dar vienas dalykas +.
Turiu Citroen C8 2003 HDI 2.0 ir raso antipollution fault. Butu nieko blogo. Akseleruojant viskas ok, traukia tikrai gerai, bet kai reikia palaikyti tolygu greiti, tai taip pradeda tampyti, lyg variklis viena sekunde pridusta, o kita vel atsigauna. Yra pakeisti kuro filtras, oro filtras zinoma tepalo.
Kas nors pagelbekit, jei simptomai pazistami. Aciu.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 01 2008, 11:49 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Man antipollution foulta ismeta du kart per metus :) Rudeni ir pavasari - kada buna dregna, apie +2, plius pasala ir masina pastovi kokias 2 dienas nevazinejusi. Kai uzvedi pradeda biski tampytis ir kaip taisykle - islenda si klaida.
Pavazineji diena ir klaida pati dingsta :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 01 2008, 20:04 
donu rašė:
Sveiki atrodo perskaiciau visus atsakymus sia tema yra panasiu problemu ir pas mane, tik dar vienas dalykas +.
Turiu Citroen C8 2003 HDI 2.0 ir raso antipollution fault. Butu nieko blogo. Akseleruojant viskas ok, traukia tikrai gerai, bet kai reikia palaikyti tolygu greiti, tai taip pradeda tampyti, lyg variklis viena sekunde pridusta, o kita vel atsigauna. Yra pakeisti kuro filtras, oro filtras zinoma tepalo.
Kas nors pagelbekit, jei simptomai pazistami. Aciu.

Buvo man kazkas panasaus kai vaziuodavau tolygiu greiciu, trukciojimo nebudavo laikant apsukas virs 3500tr/min, buvo taip gal virs savaites, tai ka as dariau tai autobane greiti isbandziau ir siaip pavazinejau kuri laika 160km/val greiciu, ir ka gi rezultatas tas kad dingo visi trukciojimai :D

Į viršų

Pranešimo tema: Re: "Antipollution fault"
StandartinėParašytas: Lie 10 2008, 09:53 
Atsijungęs
Pastovusis

Pas mane tas engine antipollution fault užsidegė, jau susiparinau, nes galvojau, kad pinigeliu reiks daug remontui, bet pastovėjo mano c5 puse dienos , atsisėdu važiuoti, o to pranešimo kaip nebūta. Tik atsirado dar vierna problema, klima pradėjo streikuoti – kai užvedi auto klima veikia, bet po kokių 20 sek. pradeda nešaldyti, o tas skydelyje pavaizduotas ventiliatoriukas pasidaro skaidrus, vėjas pučiamas kažin kur. :bum:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 13 2008, 00:54 
Atsijungęs
Senbuvis

Hmm, kas chia pasidare, pas mane panashi problema penktadieny prasidejo. Vien zho sedau po darbo i mashina, kondishinas veike normaliai, bet net nespejus ishvazhiuoti ish aikhsteles staiga nutilo ventiliatorius, o ventiliatoriaus zhenkliukas pasidare visiskai tuschias ir i jokius reguliavimus nereagavo. Pagalvojau sheip sukvailiojo, bet pakartotinai uzhkurus mashina, isitikinau, kad ventiliatorius tikrai neveikia, o zhenkliukas gal kokiai 10s parodo kiek klimos kompas "noretu", kad ventiliatoriaus suktusi, bet po to zhenkliukas pasidaro tuschias, kompas matyt "pajauchia" kad ventiliatorius "negyvas". Saugiklius patikrinau - viskas gerai, ydomu visgi kas galejo nutikti? Ishbandziau visas padetis(tik uzhkurus kol dar kompas nespeja sureguoti, kad ventiliatorius "negyvas"), nei viena neveikia.

P.S. Sheip kogero reiktu nauja tema shiuo klausimu sukurti? Buchiau taip ir padares, bet pirmiau chia paskaichiau, todel ir atrashiau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 13 2008, 14:07 
Atsijungęs
Senbuvis

cia greiciausia valdymo blokas 6441L2 nusprogo.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 13 2008, 17:36 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Rašau į tą pačią temą, nes problemos pavadinimas atitinka. O va, atsiradimo istorija jau kitokia, negu anksčiau rašiusių kolegų.
Taigi, vakar grįžtant iš Vilniaus į Alytų atsitiko toks nemalonus dalykas, kad nusimovė (nevisiškai) žarnelė nuo degalų filtro, o aš nepastebėjau, kad krinta degalų lygis bake :bum: :oops: ir tik stebėjausi, ko čia tas galinis langas taip rasoja (pasirodo iš lauko jį padengė automobilį apgaubęs dyzelino rūkas). Natūralu, kad tokiu būdu laukan buvo išpumpuoti visi degalai, automobilis sutrūkčiojo ir toliau važiuoti atsisakė. Tiesa, prieš pat užgesdamas dar parašė "Antipollution fault" ir "Fuel level low". Geriems žmonėms padėjus nusigauti iki degalinės, problema su antruoju užrašu buvo išspęsta degalų pripylimo būdu. Žarnelę (beje nusmuko ta, kuria iš degalų bako ateina dyzelinas į filtrą) uždėjau atgal, papildomai dar pririšau, kad vėl nenusmuktų. Variklis užsivedė itin greitai (tikrai nesitikėjau to iš dyzelio, kuris "prisirijo" oro), tačiau liko nelemtoji "Antipollution fault" klaida. Parvažiavus (važiuoja gerai, trūkumų nepastebėjau) ir pastovėjus per naktį, ryte užvedžiau ir vėl išvydau tą patį pranešimą. Taigi, man neduoda ramybės du dalykai:
1. Kodėl nusimovė žarnelė? Ar tie "gudrūs" žarnelių laikikliai yra tokie nepatikimi?
2. Kaip panaikinti "Antipollution fault"?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 13 2008, 19:56 
Atsijungęs
Pastovusis

Na dėl klimos ventiliatoriaus, tai pakeitė kažkokę rėlę ar klimos valdymo bloką (400 Lt :shock: ) ir viskas atsistatė į savo vietas. Antipollution fault klaida, kaip ir kas forume rašė, gali reišti įvairių dalykų, pas mane po diagnostikos meistrai pasakė, kad tai buvo laikina klaida ištrynė ir tai daugiau nepasikartojo :mrgreen:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 14 2008, 22:39 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Raimis M20 rašė:
1.
1. Kodėl nusimovė žarnelė? Ar tie "gudrūs" žarnelių laikikliai yra tokie nepatikimi?
2. Kaip panaikinti "Antipollution fault"?

Dar parą pastovėjęs automobilis pats "išgijo" ir nuo "Antipollution fault" negalavimo :) Tiesiog užvedus variklį ši klaida jau nebuvo fiksuojama. Tada belieka laukti ir tikėtis atsakymų į pirmąjį klausimą. :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 05 2008, 17:27 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

O kai man parode si uzrasiuka "Antipollution fault", berods rudeni, tai pakinavo gerai apie 600Lt.Tas gerai vadinasi oro srauto matuoklis, daiktas labai nemegstantis dregmes ir kreivu(meistru) pirstu kai paaiskejo :mrgreen:
Siaip linksmiausia rekomendacija netaupyti ant oro filtro turi buti popieriukas+kailiukas lygtai jis pristabdo dregme.
Geriau mokytis is svetimu pinigu :idea:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 8 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007