Edwwa rašė:
Dairausi C5 X7. Pagrindiniai kriterijai, tai salonas pusiau odinis arba odinis ir didelis ekranas navigacijos. Visos kitos opcijos, kaip masazas ar sildymas nera butini, bet ir netrukdytu jei butu. Ziurineju dyzelius. Jau koki 1.5 men seku skelbimus. Greiciausiai is skelbimu dingo automobiliai su 3.0hdi varikliu. Kaip tie varikliai, gal kazkas is jusu eksplotuoja toki agregata?
Forumui dar nespėjau pristatyti, bet aš kaip tik prieš kelias savaites pagriebiau C5 exclusivą su tuo 3.0 Hdi. Šiaip apie variklį aplamai mažai kas normaliai žino, nes tokie pas mus dar gan retenybė. Bet su senesniuoju 2.7 hdi, kurį kaip tik trilitris ir pakeitė, nėra ką lyginti - dirba tyliai, sukimo momentas yra visada po koja, o paspaudus lekia labai įspūdingai - net ir ne su pačia sportiškiausia C5 'to automatine dėže. Dar kas man yra labai svarbu, tai ekonomija. O čia sąnaudos lyginant galios santykį yra tikrai nedidelės. Nors važinėju tik trečia savaitę, bet pirmi pastebėjimai tokie - Vien tik vilniuje, pikas (vasarą kamščiai mažesni), šiaip malimasis po miestą ir pan - kompas rodo 7.8/100km. (vid. greitis 28km/h berods, nuvažiuota virš 200km.- aišku važiuota nesidraskant) Užmiestis - labai priklauso nuo greičio, bet važiuojant ant 85-90km/h galima ir į šešis litrus sulįsti be vargo. Nors dar man reik pasivažinėt su juo daugiau, bet 50miesto50uzmiescio - 7 - 7.3 litrai šimtui, yra labai realu. Tad turint po koja 177kw, tikrai nėra ko skųstis. Dar prieš pirkdamas domėjausi ir dalių kainomis (visgi persėdus nuo 2000m Xsaros, bijojau, kad remontas gali stipriai kalt per piniginę), bet einamosios dalys tikrai nėra brangios lyginant su konkurentais ir net su ta pačia Xsara, tad kol dar nieks neišlindo - vuolia!

Aišku kažkokio rimtesnio gedimo pasekmės tikrai kainuos daugiau nei visa ta Xsara...