Odeckinas rašė:
Pasidalinsiu ka radau savo 2003 C8 2.0 HDI:
Kai nusipirkau viskas buvo gerai, bet pavazinejus koki mensi uzsidege "antipolution" (jau buvau kazkur minejes), tai zinoma jungem ant kompo ir ismete klaida kad uzsikimses FAP'as. Klaida istrynem. pavazinejau koki menesi vel tas pats - padarem regeneracija, klaida istrynem (galvojom kadangi pirma karta regeneracijos nedarem tai todel taip greit ir uzsidege is naujo). Na pavazinejau apie menesi ir vel uzsidege "Antipolution" taigi jungem "dilerine programa" - rodo ta pacia klaida - FAP uzsikises ir kazkas panasaus i FAP'as kritines bukles. Na susiradau kita FAP (nuo 2005 C5) vizualiai toks pat kaip C8. Prisiruosiau ant duobes varyti ir keisiti - nusiimu savo FAP'a ir matau kad to FAP'o nei kvapo pas mane - tuscias vamzdis paliktas ir viskas, na pagalvojau kad nera jo tai nera - isidesiu nuo C5 kuri jau turiu, bet deja vamzdzio galas kur susimauna, ant C5 siauresnis ir manajam netinka, tai teko atgal uzdet tuscia vamzdi, bet va kas man idomu - kodel "Antipolution" meta ne iskart uzkurus o tik po kokio menesio vazinejimo? Juk davikliai tai aktyvus - programiskai FAP'as neatjungtas...
Gal cia tas Antipolution uzgesinimas ir kakzkokiam periodui galioja neziurint i tai kad FAP'o realiai nera?
Ir ar sudetinga programiskai ji atjungti? Ar dar reikia ka nors mechaniskai daryti (kokius laidus kirpti, kompa imti lauk ar pan) ar uztenka prie kompo pajungti ir ta FAP'a atjungti "mygtuku paspaudimais"?
Labas,
FAP'as atjungiamas ne mygtuku paspaudimais, o nusiurbank ECU Eprrom flash, ten pakeiciant reikšmes ir įrašant per naujo

Daugiau laidų jokių atjunginėti nereikia.