Sveiki visi, visų pirmą esu panelė, tad manęs nesmerkit, kad nesigaudau. Turiu problemą su citroen c5, 2007m. dyzelis, nusipirkau neseniai, parvarytą iš prancūzų. mašina gesta, iš pradžių trukčiojo. pakeičiau kuro siurblį, tepalus, pagrindinius diržus, trukčiojimas išliko, dabar net ir gest pradėjo, meta tokias klaidas: depollution system faulty, risk of particle filter blocking. kartais meta dar ir šitas: stop:engine oil pressure too low bei esp asr system faulty. mašina, kai užgesta, kuriant kelis kartus pasitampo, galiausiai užsikuria, kiek laiko pavažiavus vėl meta tas klaidas ir nebevažiuoja. užgesinu, kiek valandų pastovi kieme, ateinu važiuot, vėl viskas ok. kiek aš numanau ir kažką girdėjau gali būti problemos su slėgio reguliatorium, tik nesuprantu tada prie ko ESP ASR sitemos ;o, dar gal oro srauto matuoklė?? patarkit ką daryti? be to, dar vienas jos čiūdas mane nervina, tai, kad važiuoklė lempiškai kilnotis pradėjo, užgesinu, ji pakyla ir paskui vėl nusileidžia, atrodo tarsi kvėpuoja ;o po kiek laiko nustoja taip kilnotis.... help... esu iš Jurbarko, tačiau būnu ir Kaune, gal pasakysit kur kreiptis ir ką daryti, nes jaučiu, kad mano meistras biški grybą pjauną, mano, kad reikia keisti purkštukus, o jie dafiga kainuoja, tai gal nori pirmiau išsiaiškinti ar čia tikrai ta bėda. Ačiū už pagalbą.