WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 00:42

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: dinksta antifrizas
StandartinėParašytas: Lie 02 2014, 23:33 
Atsijungęs
Naujokas

iškarto visu atsiprašau už nauja tema...
Mašina: Citroen C5 2002-10 2,0HDI 80kw
Problema: Dinksta antifrizas
taigi vaziuojant ilgesnei kelionei ta antifriza lyg išpustu pro dangteli. visas ratas buna slapais ir posparnis ir atidarius kapota girdi net kaip ji lyg pustu pro dangteli galvojau kerivai uzsukes buvau. pripyliau persukiau vel tikrai gerai patikrinau. bet vel jis man dingo uzsidega stop. bet pripilu tik koki 1 litra... problemu su antifrizu niekada nebudavo..... prasidejo tik užlinkus pečiuko varžai.... t.y pučia pečiukas gana stipriai be sustojimo. ar gali buti delto?.... o jei ne tai aks gali buti?.... sistemoi yra oro ar kokia rimtesne problema? dar karta atsiprašau už nauja tema jei kažkas panašaus jau buvo. Ačiu iš anksto.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: dinksta antifrizas
StandartinėParašytas: Lie 04 2014, 08:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pabandyk nuorinti ?? del salono ventiliatoriaus negali taip daryt.. termostatas veikia gerai - nestringa ? radiatoriai neuzsikimse.. linkstu prie dvieju priezasciu - nuorinimas arba termostatas uzstrigo

Man su v6 pries kelias dienas buvo. - dapyliau antifrizo nes buvo ties minimumu (visada, gal kas keli menesiai po biski ipilu po 0,5). dapyliau gerokai virs max lygio, uzsukau. (kamstis nesulaiko slegio kazkodel manasis). nuvaziuoju neskubedamas i miesta kokiu 70km/h greiciu., uzsuku pas drauga i garaza., girdziu kazko gen dirzas cypsena- atsidarau kapota ziu - per kamsti antifriza pucia laukan varvete varva ir tiesiai nuteka ant dirzelio. atsukau kamsti visiskai - isvare kunkuliuodamas beveik visa bakeli antifrizo. o masina c5- tukas temperaturos rodykle kaip visada ties puse padalos rode.
lyg buciau gerai perkaitines varikli.
priejau isvada, kad buvau per daug dapyles skyscio ir skystis neturejo kur cirkuliuot.
po to isvarymo - dapyliau du litrus kiek buvo isvare ir ipyliau per norma ties max zyme ir dabar viskas normaliai, nebeisvaro.
taciau jis man numazeja iki min lygio - per 3-4 menesius.
zymiu kur butu kiaura nesimato- variklis visas svarus, ne tepaliuko ir jokiu kitu nuvarvejimu. itarineju galvu tarpines - uzspaudus gaziuko ant vietos per duslintuva vandens isspjauna metrine druze .
arba kondensatas., arba ..
jei bus blogiausias., vaziuosiu kol kibirais valgys - tada jau kelsiu galvas - slifuosiu galvas , keisiu tarpines. sitam varikliui galvos nusikelia be problemu ir lengvai be jokiu zaidimu su kolektoriais.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 04 2014, 09:30 
Atsijungęs
Naujokas

as irgi dapilu daugiau nei nroma tai gal delto man ispucia ji?.... reisk dapilt itek kiek praso ir pazet tada. aci uz isamu atsakyma dapilsiu keik turi buti ir tada duosiu zinoti cia :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 04 2014, 18:55 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kldnz rašė:
as irgi dapilu daugiau nei nroma tai gal delto man ispucia ji?.... reisk dapilt itek kiek praso ir pazet tada. aci uz isamu atsakyma dapilsiu keik turi buti ir tada duosiu zinoti cia :)

Lauksim naujienu ;) kad tik but naudinga

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 05 2014, 09:14 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

ne i tema bet prie to pacio. Gal kisat kardona ziema kad greiciau uzsiltu variklis ? 8) nes man 2.2hdi tai kaip zinai letai syla... kol nera -15*C tai dar nesiskundziu bet apskritai ar verta ir gal kas bande

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 05 2014, 10:23 
Atsijungęs
Senbuvis

O gal webasto susitvarkyk, arba termostatą pasikeisk?

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 08 2014, 13:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Jei nesusyla ir mieste, tai kisk ka nori, niekas nepades. Kaip pofke sake susitvarkyk papildoma sildytuva( jei yra) arba termostata ziurek.

oremo rašė:
ne i tema bet prie to pacio. Gal kisat kardona ziema kad greiciau uzsiltu variklis ? 8) nes man 2.2hdi tai kaip zinai letai syla... kol nera -15*C tai dar nesiskundziu bet apskritai ar verta ir gal kas bande

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 08 2014, 13:23 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Jei nesusyla ir mieste, tai kisk ka nori, niekas nepades. Kaip pofke sake susitvarkyk papildoma sildytuva( jei yra) arba termostata ziurek.

oremo rašė:

Na, su 2,2Hdi dydžio motorčiku gal ir teisybė, bet su mažesniais motorais visaip ten būna. Mano benzas, į kurį "pilu dujų už pitaką :D " būtent mieste ir išvis stovėdamas nešyla iki darbinės, o važiuojant normaliai, kad ir prie -20 - salone šilta :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 08 2014, 13:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kad nesiltu benzininis auto dar negirdejau ir nemaciau, nebent kazkas netvarkoj :) Net UAZIKAS ir tas uzkaitina kaip reik :) O su dyzeliais patirties turiu, ypac su VW modeliais, iki dabartinio, kuriam sumontuotas papildomas sildytuvas .....

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: