Phantom- rašė:
Pas mane irgi problema su kolonele. Zodziu buvo taip, kelyje skutais nuejo generatoriaus dirzas, kad nebutu didesniu blogiu as ji visai nupjoviau ir grizau namo (apie 30km) be stiprintuvo. Posukiose vaira reikejo sukti isispyru i ka nors. Gryzus namo ir dedant sandeliuke tureta sena, bet dar gera dirza pastebejau, kad visas dugnas slapias. Pradejus ieskoti nuotekio, radau, kad varva kolonele, varva kazkur tai is tos vietos, kur paciame virsuje jungiasi du vamzdukai arba is tos vietos kur jungiasi vairo mechanizmas (koloneles sandaros ir terminologijos nezinau, kadangi su koloneles problemomis netko susidurti). Nezinau, ar tas varvejimas prasidejo del vaziavimo be stiprintuvo ar jau anksciau pradejo varveti ir tik dabar pastebejau. Gal kas nutuokiate kas cia galetu buti ar tik koks riebokslis kaltas ar kazkas rimciau gali buti? Na dar yra toks barskejimas vairo kai vaziuoju perduobes, bet taip barska jau gana seniai.
Dėl vairo barškėjimo gali būti kalta šlicinė jungtis virš kojų salone - ten reikia paklibinti ir būna viskas aišku. Vienai mergaitei jau sutvarkiau ten su svarke. Aišku, situacija nėra labai skirta avarijoms, kur tie šlicai ir dirba - turi susistumti. Bet du nedideli taškai turėtų patys.
O dėl varvėjimo reik žėt, kur varva. Dėl važiavimo be stiprintuvo nelabai gali būti, tiksliau neturėtų. O kad vairo sukti neriektų įsispyrus - tam važiuoajam nesustojimo prie posūkius metodu arba jei reikia sustoti - pasiliekama vietos. Na ir aišku, visa tai galioja, kai padangos ne volai. O kai padangos volai, tai ir kolonėlės byra

Bet ką man kalbėt apie volų nedėjimą, kai ant C15 žiemą buvau uždėjęs 175, o dabar ant BX 195 pločio padangos...