Sveiki,
susiduriau su tokiu reiskiniu, kad atrodo jog mano C5 mk1 2.2hdi netraukia

Kai spaudi gaza girdisi toks svilpimas kai turbina pradeda pust kazkur nuo ~1.7k rpm... atrodo lyg oras eitu pro kazkur ir atrodo kad truksta traukos tada nes gal vakumas nesusidaro (prarandam ora) Susitvarkiau intercooleri, dabar sausas, bet nepadejo. Tai va nezinau ar leidzia ir ar isvis leidzia pro kazkur ta ora..
Taip pat neturiu su kuo palygint tos traukos...reiktu kitos masinos su 2.2hdi (mexanine)
Buvau pas Minde Kaune tai paziurejo viskas normaliai sako taip ir turi 2.2 svilp

nors siaip pas ji as nuiminejau turbina anksciau ir veze jis ja tvarkyt bet dare nepilna restauracija. Uzdejo atgal ir lyg pamenu kad iskart is jo isvaziavus buvo geresne trauka, o paskui va sitas reiskinys pasidare. Todel pradejau gvildent sita beda.
Taigi Minde prasitare kad galima isidet kazkoki ECO-BOX jis ten purkstuku kreives koreguoja ir degalu sutaupai ir traukia geriau (ale Chipas)
Parasykit bet kuriuo klausimu kas ka galit:
1. Kas turit 2.2hdi irgi pas jus taip svilpia ir girdisi turbina kai pradedi vaziuot ?
2. Jeigu cia geras dalykas tas ECO BOX tai gal zinot kur ji isigyti galima ? Sake ~50Eur kainuoja
2. Bandet gal kas toki ECO-BOX ? ant 2.2hdi ar kito variklio ? kokie pasikeitimai jei bandet ?
3. Gal galim susitikt kas turit 2.2hdi ir pasilygint ar taip pat pas jus, ar cia pas mane kazkas blogai. (Mano tel.867226596)
DEKUI is anksto