WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:41

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 8 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: "Antipollution fault"
StandartinėParašytas: Rgs 27 2006, 19:28 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki. dega skydelyje uzrasas antipolution fault,gal tai zondas?tai noreciau patarimo kur galima gera meistra rasti.aciu.
Patikslinimas: c-5.2001 metu.hpi variklis.Veho tik pasake -jeigu ne zvakes,tai tada reiks dar investuoti.Vilniaus kaimas.Aciu.

Paskutinį kartą redagavo 1 Alvis. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: diagnostika kopiuteriu
StandartinėParašytas: Rgs 28 2006, 14:14 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Alvis rašė:
Sveiki. dega skydelyje uzrasas antipolution fault,gal tai zondas?tai noreciau patarimo kur galima gera meistra rasti.aciu.

Koks automobilis?
Kad C5, tai aišku, bet variklis koks?
Kokiam kaime pac gyveni, jog tau atrodo, kad visi tave žino?
O ar turi "Vartotojo instrukciją"?
Šiaip, turiu didelį įtarimą, kas tai yra, bet nesakysiu. Iš principo. Todėl, kad matau jog tingi galvą pasukti. O dar tingi pakelt telefono ragelį ir paskambinti į VEHO. Nu, tinginys esi visiškas, už tai ir nesakysiu kame problemos ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 28 2006, 16:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

ArvydasAS rašė:
Alvis rašė:

Koks automobilis?
Kad C5, tai aišku, bet variklis koks?
Kokiam kaime pac gyveni, jog tau atrodo, kad visi tave žino?
O ar turi "Vartotojo instrukciją"?
Šiaip, turiu didelį įtarimą, kas tai yra, bet nesakysiu. Iš principo. Todėl, kad matau jog tingi galvą pasukti. O dar tingi pakelt telefono ragelį ir paskambinti į VEHO. Nu, tinginys esi visiškas, už tai ir nesakysiu kame problemos ;)
Kolega pats isiskaitykite i zmogaus zinute, ten pamineta kad motoras HDi, argi daug motoru HDi ejo i C5, toliau pamineta kad jis susisieke su Veho, ir pamineta kad Vilniaus kaimas :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 28 2006, 16:10 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Marijonas rašė:
Kolega pats isiskaitykite i zmogaus zinute, ten pamineta kad motoras HDi, argi daug motoru HDi ejo i C5, toliau pamineta kad jis susisieke su Veho, ir pamineta kad Vilniaus kaimas :wink:

Kolega jei pažiūrėtute į laiką, suprastute, kad pirma žinutė redaguota vėliau, nei parašytas kolegos komentaras :wink:

Eikit muštis geriau :lol:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 28 2006, 16:14 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

POP rašė:
Marijonas rašė:

Kolega jei pažiūrėtute į laiką, suprastute, kad pirma žinutė redaguota vėliau, nei parašytas kolegos komentaras :wink:

Eikit muštis geriau :lol:
Kolega aciu uz pastaba :oops:

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 28 2006, 17:11 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Alvis rašė:
Patikslinimas: c-5.2001 metu.hpi variklis.Veho tik pasake -jeigu ne zvakes,tai tada reiks dar investuoti.Vilniaus kaimas.Aciu.

Va čia jau pasimečiau :?

Paprastai teko girdėti, kad "antipolution fault" klaida metama pas DYZELINIUS C5, kai atidirba išmetimo sistemos smulkiųjų dalelių filtras (tada reikia pekeistį tokį skystį, kuris nepigiai kainuoja) ir vėl važinėti. Žinant tai, jog tokie filtrai buvo montuojami TIK į 2,2 HDi variklius, tai būtų pirmas punktas, kurį reikėtų tikrinti (tokia ir buvo mano pirmoji mintis paskaičius pačio problemą) Tačiau dabar...

Dabar nelabai galiu kuo padėti, nes pats rašai, kad tavo mašina su HPi (atkreipk į tai dėmesį, Marijonai ;) ) varikliu. Mano žiniom šitas variklis yra BENZININIS, taigi dėl šios priežasties, smulkiųjų dalelių filtro pasenimo teoriją atmetu.

Reiškiasi problemos tikrai gali būti rimtos (o gal ir ne ;) ). Manau, kad pigesnis, bet vistik Užsiimantis C5-ių problemomis galėtų būti ACS servizas Kaune. Sorry, bet daugiau nieko negaliu padėti :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 12 2006, 10:29 
Sveiki,
ir man jau nuo pernai saltos ziemos kartais uzsidega uzrasas Antipolution fault. Atsilus orams uzrasas dingo. Vasara vel buvo atsirades porai savaiciu, bet iki Veho nuvaziuoti nespejau :) kaip vel dingo. Pries pora savaiciu buvo vel atsirades kelioms dienoms. Veho telefonu nieko paaiskinti negalejo, taciau labai nenugasdino ir apie dideles investicijas nesake. Laukiu kada vel C5 sukvailios, tai gal spesiu ir iki Veho nuriedeti. Vazineju su 2002 2 l benzinu. Idomu kaip sprendzia sia problema Alvis?

EvR

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2007, 16:59 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Pas mane tai po 3 savaiciu nevazinejimo ilipus i citruske irgi tas antipolution foultas uzsidega :) Galvojau va tau dar viena problema, bet pavaziavus iki parduotuves, atidarius kapota, paziurejus ir vel uzdarius sis alermas dingo :))))))))) Itariu, kad kokia "kraujagysle" buvo uzakus, kai 3 sav nevazinejau :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 05 2007, 13:55 
Antipolution foult pas mane kai užsidegė, tai pasirodo uždegimo ritė 5 cilindre dead padarė. Vot kaip. Pakeisti už 124 litus nauja Peugeot'e Tauragėj salone ir važiuoji toliau...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 15 2007, 20:56 
rober2kas rašė:
Antipolution foult pas mane kai užsidegė, tai pasirodo uždegimo ritė 5 cilindre dead padarė. Vot kaip. Pakeisti už 124 litus nauja Peugeot'e Tauragėj salone ir važiuoji toliau...

pas mane irgi uzsidege uzrasas toks pats,ir atrodo degalu sanaudos padidejo zymiai.ant laisvu apsuku rodo sanaudas kokiu 20-23 l,o vaziuojant krenta apie 17-18 l.kokios cia bedos gali but.Ar gali uzdegimo rite itakot sanaudas benzo

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 15 2007, 21:36 
Atsijungęs
Naujokas

as tai lyg ir issiryskinau.pas mane parejes liambda zondo temperaturinis daviklis.pas mane ju yra po du,tai yra kiekvienam zondui po viena temperaturini davikli ir kadangi antrojo liambda zondo temperaturinis daviklis rodo kad mano temperatura ties antrojo liambda zondu yra labai auksta,tai tam antram zondui atrodo kad misinys per riebus,jie ten matuojasi tarpusavy,na zodziu nesusikalba,uz tai antipolution.tiek ziniu tas temp.dav.yra tik veho,bent kiek ieskojau.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2007, 01:01 
Alvis rašė:
as tai lyg ir issiryskinau.pas mane parejes liambda zondo temperaturinis daviklis.pas mane ju yra po du,tai yra kiekvienam zondui po viena temperaturini davikli ir kadangi antrojo liambda zondo temperaturinis daviklis rodo kad mano temperatura ties antrojo liambda zondu yra labai auksta,tai tam antram zondui atrodo kad misinys per riebus,jie ten matuojasi tarpusavy,na zodziu nesusikalba,uz tai antipolution.tiek ziniu tas temp.dav.yra tik veho,bent kiek ieskojau.
`
Jei susitvarkei,kiek mazdauk kainavo,ir kur tvarkei.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2007, 21:57 
Atsijungęs
Naujokas

sveiki.as dar nesusitvarkiau.tik ieskau pigesnio varianto,bet manau kad niekur nerasiu,teks kreiptis i veho.ten jis kainuoja 380lt.
pas mane benzo sanaudos sakyciau norma,aisku noretusi maziau dabar rodo 11 l.-cia misrus.sekmes.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 20 2007, 23:40 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jei ant benzulkos ismeta antipolution fault, tai reiskia kad antro liambda zondo signalas per daug svyruoja, to priezastis gali buti:
- blogas variklio ausinimas kai neveikia kuris nors ventiliatoriaus greitis
- neveikiantis cilindras del kibirksties nebuvimo arba neveikiancio purkstuko
- blogas kuris nors liambda zondas, dazniausiai pirmas (upstream)
- ismustas katalizatorius

beje pas V6 kur 6 babinos, ten stovi 4 liambda zondai, pas situs matarus amzina problema - babinos ir ausinimas, o jei su dujom tai isvis misios.

beje maciau signaturoj - HPI , cia ne klaida? pas tave tikrai tas
benzininis mataras su tiesioginiu ipurskimu? teko tik pora tokiu
ciupinet, deja gero ispudzio nepaliko, siulyciau tokius apeit is tolo jei pirksit auto.

Simas

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 21 2007, 08:26 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

HPi - patys PSA juos kaip klaidą pripažino ir tik metus berods gaimino, nes nepateisino lūkeščių.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 109 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 8 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007