Drebėjo mano automobilis, važiuojant per idubą, kai utomobilis susiūbuoja, tada ir sudreba, ypač , kai greitėjama. Be to , labai aiškiai drebėjimas pasireiškia, kai važiuoju pripakelta pakaba, tada dreba stipriau. Iškarto įtariau vidine granata, labiau klibėjo kairės pusės vidinė granata, bet tas klibėjimas nebuvo toks tragiškas, kaip kažkada ant mano turėto espeiso. Dabar prireikė pakeisti riebokšlį pavarų dėžės, praardžiau kairį pusašį. Guma sveika, bet viduje tepalas toks išdžiūvęs, o vidiniame granatos paviršiuje išmuštos duobės. Jei galima būtų apkeisti pusėmis pusašius, kad granata suktųsi į kitą pusę, bėda išsispręstų, deja, vidinė granata išlieta išvien su kotu, kuris statosi į pavarų dėžę, mainai neįvyks. Bet subyrėjo man viena skf granata, tai iš dviejų pusašių subursiu vieną, o vieną teks pirkt, deja ilgesnįjį (brangesnis

). Laimei atsirado dabar ir pigesnių pusašių ir net gi yra atskirai granatų (išorinių) pirkt, jei kam reikia . Pasirodo, kad labai svarbu gerai apspausti granatų gumas, išvaro tepalus jei silpniaus apspausta. Turbūt dėl to man granata pradėjo traškėti, nors išardžius tepalo pilna, vandens ir purvo nėra, gal nelabai tos skf granatos, o gal nelabai sudėta buvo...... dar viena lieka ant auto, žiūrėsiu..