Dziastis rašė:
Grįžt pas tuos meistrus jau nebesinori, nes siūlo keitinėt kompus, srauto matuoklės (bandžiau - nepadėjo)...
Automatinės dėžės remontas, man pats mistiškiausias dalykas iš visų kurio labai bijau

Kiek girdėjęs istorijų, kai pinigus kiši, keiti tą, keiti aną, o problema neišsisprendžia

Arba meistrų gerų nėra... Pas mane atsirado toks bairis - TIK tada kai veikia AC pradėjo mašina keistai elgtis tuo momentu, kai atleidžiamas gazas arba paspaudžiamas gazo pedalas... Truputį aiškiau - važiuoju tarkim 3 bėgiu ramiai, matau priekyje užsidegė raudona, todėl ramiai nukeliu koją nuo gazo pedalo - ir tuo momentu kai nukeliu koją ir galia nebeperduodama į ratus, buna toks mini, nu ką žinau, tikrai ne stuktelėjimas, bet kažkas panašaus, pasitampymas, na toks nešvelnumas. Lygiai tas pats būna kai riedu ant pavaros, gazo neliečiu, ir tada kai pradedu spaust gazą vėlgi būną toks nemalonus nešvelnumas, kuris kažkuo panašus į stuktelėjimą, bet tikrai ne tokį kai dėžė stipriai kala. Pvz gazuojant ir kai dėžė keičia bėgius viskas yra gerai, bet problema tada kai uždedu arba nukeliu koja nuo gazo... Ir tik tada kai AC veikia. Variklio pagalvė atrodo gyva, sušilus nesimaskatuoja. Kažkaip galvojau gal ne dėžėje problema, bet kelis kartus buvo taip, kaip niekad iki tol nebuvo, kad važiuojant 5/6 pavara ir labai ramiai akseleruojant / palaikant tolygų greitį mašina pasitampė šiek tiek (1-2sek) ir tas pasitampymas buvo ne iš variklio, bet jausmas kaip iš dėžės. Ir dar neseniai buvo toks dalykas ,bet tik kartą ir pokolkas nepasikartojo, kad stovint prie šviesoforo ant D, laikant stabdį ant kojos, pasirodė kad mašina labiau truktelėjo į priekį, apsukos pakilo iki kokiu 1300rpm, atrodė kad spaudžiu gazą, nors stovėjau ir laikiau nuspaudęs stabdi, todėl po šitų įvykių vėl grįžau prie teorijos kad tas nemalonus jausmas nukelinėjant koja nuo gazo yra dėl dėžės, tik nesuprantu, kodėl jis faktiškai juntamas tik tada kai veikia AC... Be AC jis labai labai labai minimalus, ne pedantui gal ir nejuntamas. Arba variantas kad tai du atskiri simptomai kurie sutapo... Tai dabar galvoju ką daryt, nuvešiu kas dėžės taiso, pakeis hidrobloką, dar kažką, bet problema liks... Aišku, šiuo metu tai nėra kažkoks labai tragiškai baisus pojūtis, bet kadangi aš visada viską tvarkau problemai neįsišaknijus, galvoju ko čia dabar imtis... ADP servisas?