Apie ta pati kalbame, tik labiau norime issakyti savo nuomone, o ne i kito isiklausyt...Gi sakau, apie ta pati kalbame...

1-".Niekas niekur ir niekada nesakė kad xm'ai š..as."
As sakiau cia, pries kokius metus, kad xm yra su...as. Netgi kai kuriais atvejais-s..u..du-s..u..das...

Galiu archyve paiekot, jei reikia..

2.-"faktas tik tas kad prižiūrėtų ir gerų nenupirksi už tokią patrauklią 2kLT kainą. O kai kaina pakyla bent iki 6kLT visi choru tokį pardavėja debilu išvadina..."
Apie tai ir ka tik rasiau, NERA cia pasirinkimo pas mus. Is 20 parduodamu-2/3 uz stuke-dvi, srotiniai.
3.-"Pac tamstele ne kitoks, ieškai kur nugriebt dar pusgyvį, užjoji ir vėl naujos aukos ieškai..."
Ne visai taip. Tas didelis xm sarasas, zinok, kartais gali buti del rimto masinos gedimo, del nusipirkimo su rimtu gedimu per durna galva ir nusprendus masinos neremontuot, del noro atsinaujint...Man fizikai nestovi su tuo paciu XM daugiau nei 4 metus zulint...cia kaip ir su bo...ba, nu kiek galima ta pacia d..lkint...?:):):) Taip kad, prasyciau, nevadint manes zudiku, man tiesiog patinka keisti, kaipkad tau-10m. su ta pacia zulint...

beje, kaip supratai, siuo metu 2 pas mane-iseiginiai, o viena spaprastas-darbinis, vat sita tai ir zulinu....

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...