WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 02:47

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Sunkiai keliasi
StandartinėParašytas: Bir 30 2005, 20:26 
uzkuri palaukiu kol pasikels masiniukas, palaukiu pasikelia daugiau nekyla, pradedu vaziuot ir tokia kieta inai kad ragas.. buna kartais kad gerai pasikelia tiesiog plaukia.. suradau kaip padaryt kad daznai butu minksta uzkuriant palaukt kol pakils ir po to dar viena padetim daugiau pakeliu ir nuleidziu ir normaliai padeti viskas ciki, bet ka kiekviena karta kilnot?;/ gal kas zinot kas yra, lhm nesenai keistas.. labai jaucia menkas duobeles duslus garsas salone labai nervuoja:/

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Pasikelimo problema
StandartinėParašytas: Bir 30 2005, 20:48 
Gal aš ir nesamonę pasakysiu, bet šiandien kalbėjausi su vienais tiekėjais, tai jie man tokį dalyką papasakojo, kad jiems Meharyje pasakojo, kad pasikėlimas priklauso nuo LHM firmos.
Taigis, čia ir mano klausimas:
- Kokios firmos LHM tau supylė ta firma, kurioje tu keiteisi?Gal jame problemos?

Robertas rašė:
uzkuri palaukiu kol pasikels masiniukas, palaukiu pasikelia daugiau nekyla, pradedu vaziuot ir tokia kieta inai kad ragas.. buna kartais kad gerai pasikelia tiesiog plaukia.. suradau kaip padaryt kad daznai butu minksta uzkuriant palaukt kol pakils ir po to dar viena padetim daugiau pakeliu ir nuleidziu ir normaliai padeti viskas ciki, bet ka kiekviena karta kilnot?;/ gal kas zinot kas yra, lhm nesenai keistas.. labai jaucia menkas duobeles duslus garsas salone labai nervuoja:/

Į viršų

StandartinėParašytas: Bir 30 2005, 22:05 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

vangogas rašė:
Gal aš ir nesamonę pasakysiu, bet šiandien kalbėjausi su vienais tiekėjais, tai jie man tokį dalyką papasakojo, kad jiems Meharyje pasakojo, kad pasikėlimas priklauso nuo LHM firmos.
- Kokios firmos LHM tau supylė ta firma, kurioje tu keiteisi?Gal jame problemos?

mjoooo... nuostabą kelia tas žavus naivumas... vienintelis << oficialiai rekomenduotas LHM+ yra TOTAL gamybos. be to, neumirškite, kad piltis reikia LHM PLIUS, nes prekyboje būna ir tiesiog LHM... ir nebandykit žaisti su pigiais itališkais mėlynavais lhmais - perspektyvoje tiesus kelias į problemas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lie 01 2005, 00:00 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Robertas rašė:
nu as ploviau sistema ir pas alvyda viska dariau nezinau ka jis man ten supyle.. o kas gali dar but kodel nepasikelia gal man cia vaidenasi gal taip turi..?

nu tai pas Alvydą whiskas supilta kaip priklauso :-) o kietumas - važiuok pas Alvydą ir klausk, kas ten su nosim darosi
šeip nakčiai nuleidinėt ant dugno nereikia, laikyk normalioje padėtyje, labai griūt neturėtų

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 01 2005, 12:18 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

vangogas rašė:

Jeigu tepalo firma zinoma ir yra PSA patvirtinimas ( normos) tai nesuk galvos ir pirk LHM Plus koki nori, O total+citroen tai paprasciausia marketingas/bendradarbiavimas, kaip ir elf+renault. Aisku "geriausia" tai kas rekomenduojama auto gamintojo...... 8)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 01 2005, 12:27 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Aisku "geriausia" tai kas rekomenduojama auto gamintojo...... 8)

Vat būtent ir ne kitaip ;) :P

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lie 04 2005, 21:54 
Andriusha rašė:
Robertas rašė:
nu as ploviau sistema ir pas alvyda viska dariau nezinau ka jis man ten supyle.. o kas gali dar but kodel nepasikelia gal man cia vaidenasi gal taip turi..?

Jei plovė aukščio korektorius, gali važiuoti vėl pas Alvydą, sureguliuos aukštį ir vėl bus visks normaliai. Pas mane panašiai buvo (daba normal), subinė nepakyla normaliai, renka duobes, skaudziai ir dusliai(nors nebuvo kad mašina super kieta). Prieš tai ploviau irgi, dabar skrandi plaunu Dzingu lingu.
P.S. O kam tau tas minkštumas, va padarei brendžio ir eini minkštai miegot :lol: Arba užsipili ir vaikštai minkštai :D Blemba koks aš panašus su savo << :lol: , ypač savaitgaliais

Nu kolegos geriau zalio negerti. Patartina, kad skaidrus ir sveikiausia tai bespalvis neperdidelem dozem. :lol:

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: