Reguliatoriai- tokie patys. Skirtumas tik elektromagnetiniuose vožtuvuose. Pas HA2 jų yra du. Pakankamai jautrūs; ir įtampos šuoliams (dega juose įmontuoti diodai), ir linkusiais trūnyti aliumininiais korpusais. HA1 vožtuvai tų problemų neturi. Galbūt, esminis skirtumas yra tame, kad HA1 būna tik kietas arba minkštas, o HA2, dėl "šokinėjančio" savo darbo, turi dar melejoną tarpinių, milisekundes trunkančių padėčių. Todėl persijungimas iš "minkšto" į "kietą" antrame HA nėra toks staigus (principe, tam HA2 ir buvo sukurtas)

. Tačiau, kadangi tu grasinai neinstaliuoti kompo anei jo daviklių, ir kietą padėtį statysi kai tik panorėsi, paspaudęs mygtuką, HA2 su savuoju delsimu tau beprasmis (ir elektrovožtuvų reikėtų dviejų; ir dar schemutę teisingų impulsų generavimui instaliuotis). Vamzdyno ilgis abiem atvejais bemaž vienodas. Laidynas pas HA1 kiek trumpesnis (nes šerti reikia tik vieną vožtuvą). Ir, kai tau reikia "kieto" režimo, paspaudęs knopkutę pas HA1 jį gauni akimirksniu, be HA2 būdingo "pamąstymo".
Aš jau N metų stoviu už HA1, kaip daug geriau atitinkantį manuosius poreikius, o ko reikia tau- spręsk pats.
Jei prisireiks kokio ekstremaliai kieto režimo- jis nustatomas, tik iš anksto parenkant ratų sferų slėgius ir žiklerius. Jei įsigeisi didelio minkštumo (kaip su originaliomis sferomis, pvz., ar netgi iki įsilingavimo)- tai galima iš anksto koreguoti kietumo reguliatoriuose esančiais žikleriais. Laukia didis hemorojus, kol po keliolikto sferų keitimo (ir gal netgi HA1 ir HA2 kaitaliojimo) gausi būtent tuos parametrus, kurių nori, bet jei užsidegei- kodėl gi ne?

Aš kažkada irgi buvau užsidegęs pasidaryti, kad elektrohidraulinis "ručnykas" (valdomas knopke) stabdytų galinius ratus, prikompiliavau netgi ABS (kad ant ledo tai būtų tinkama tobulam trajektorijos koregavimui, o ne čiuožimui ), pasidariau brėžinius, susikomplektavau detales, pradėjau instaliuoti... Ir užmečiau

.
Būna.