Saulius rašė:
Klausimas ta tema. Pas man spragsi kas 3 sekundes. Centrine sfera pripusta. ispaudus stabdi iki dugno spragsi kas 25 sekundes. Ar cia ne stabdziu krano pabaigos pozymis?
Panašu. Bet anaiptol ne vienareikšmiška. T.y. stabdžių kranas garantuotai pridvėsęs, bet pagrindinis bugas, dėl ko atsiečkė tėra 3sek, gali būti net ne jame. Ir pridvėsęs jis nestandartiškai; pagrindiniai nuotėkiai pas jį turėtų būti ne per galinių, o per priekinių stabdžių kontūrą

. Truputį keista.
Buvo nesenai pas mane Xantija su atsiečke 4-5sek; bet joje nebuvo tokių bugų su stabdžiais. Paaiškėjo, kad bėda ir sferoje (42bar vietoj 63bar), bet atsiečkę užpildymas pailgintų tik pusantro karto; ligi 7sek. Neapsimoka prasidėti, kol sfera telpa į leidžiamas (>32bar) ribas. Analogiška, bet kur kas didesnė bėda ir slėgio reguliatoriuje; darbo intervalas 150-161bar, vietoj priklausančių 145-170bar. Pustrečio karto mažesnis. Tai reiškia, kad atstačius slėgį reguliatoriuje ir pripildžius sferą, vien dėl to atsiečkę buvo galima pailginti 2,5x1,5; beveik keturis kartus. Dėl to pailgėtų ir hidrosiurblio gyvenimėlis, mašina keliomis sekundėmis greičiau pakiltų iš min į max, bet daryti tai vien dėl atsiečkės yra gan prabangu (~150lt), ir, kol reguliatorius nemyža, nelabai verta ten kapstytis.
Grynai tavo atveju, yra kažkokie akivaizdūs negerumai su stabdžiais. Bet jei nėra ABS, pagrindinis įtariamasis bus stabdžių kranas

. Manau, kad rodyk meistrams; inetu neišbursim.
Raimis.P rašė:
Sako guma ideta prastesne.
Sferų membranos buvo berods trijų rūšių/sudėčių; priklausomai nuo klimato, kuriam jos skirtos, bei gamybos metų. Kadangi pas mus "moderate" klimatas, ir pildosi, ir puikiausiai laiko sferos su visų trijų rūšių membranomis. Svarbu nepildyti akivaizdžiai dvėsusių sferų; su liktiniu slėgiu <15bar. Tos "išgręžtos žymės" reiškia visai ką kita, nei vienkartinę sferą, bet ką tiksliai- dabar neprisiminsiu. Pas mane per abi mašinas yra gal 3-4 pildytos sferos "su išgręžtomis žymomis", ir visos groja jau 2-4 metus.