WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 13:35

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: XADO hidraulikai
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 00:34 
girdejau, kad CP servisas naudoja kazkoki prieda i LHM, bet labai jau slepia koki, susidomejau kas ten per priedas, pradejau savais kanalais ;) ieskot ir radau kazkokios ukrainieciu firmos prieda vairo stiprintuvo darbui pagerinti, ten raso kad ir i LHM galima pilt, tai ir supyliau 8) , vairas gal ir lengviau pradejo sukinetis, bet kas kieciausia dabar mano XM 90metu per 20 valandu (tiek isejo ilgiausiai nevaziuot ;) ) visiskai nenusileidzia, ir taip jau beveik dvi savaites-ryte randu kaip palikes, o seniau sikna per pora valandu nutupdavo, priekis siek tiek ilgiau laikydavosi. Kitam savo XM supylus puse dozes rezultatas tas pats.
Ta pati firma gamina ir priedus varikliui, greiciu dezei, as po tokio rezultato su hidraulika aisku supyliau i varikli, ir gal pries kokia valanda i greiciu deze supyliau, nes truputeli uzavo, ypac 3 begis, ir pravaziavus kokius 5 km uzesys praktiskai dingo. Visu priedu aprasymuose taip ir parasyta, kad poveikis turi pasijusti nuo pirmuju kilometru.
Grizes namo iskart atlekiau prie kompo su visais savo dziaugsmais pasidalint. o jum ar neteko ko nors panasaus ismegint, gal cia tik trumpalaikis efektas ?
P.S. visi mineti priedai tutelese po 9gramus, todel kazkaip nesinori tiketi kad 9 gramai galetu sutirstinti LHM.

90.91 XM 2.1TD

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 08:36 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Teko girdeti, kad dar kazkas kazka bande, bet ta info taip ir liko nepaviesinta...
Gal inete yra daugiau info apie ta stebukla ?

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 08:57 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pilkit pilkit visokius tuos birzgalus. tik paskui neverkit :)

ir zinokit, kad keramikos sluoksnis geriausiai auga ant nejudanciu pavirsiu :) taigi ne ant krumpliaraciu, o vamzdeliuose, korpuso sienelese ir t.t.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 09:15 
visai pamirsau -XADO vadinasi, charkove gamina, ten tipo uzpatentuotas statuose, kanadoj, kinijoj ir dar velniai zino kur...
taip , kiek skaiciau tai ten su keramika susije, tipo padengia sluoksniu kelis kartus stipresniu uz pliena, 10 ar kazkiek ten kartu sumazina trinti ir tt, butu geras jei ir istikruju ta keramika uzkistu vamzdelius, tureciau dziaugsmo :))) ramina tik tai kad labai jau mazas kiekis to priedo...
jau ir puslapi radau - http://www.xado.com/text/ru/product/hydro.htm
90.91 XM 2.1TD

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 10:37 
Kazka panasaus dar rusu laikais i ziguli esu pyles.
Nu efektas tikrai buvo neblogas - ipylus i galini tilta, tas kaukti nustojo, i varikli - melsvas dumelis dingo, paskui dar ir i pavaru deze buvau ivares, tai pavaros lengviau junginetis pradejo.
Kai pradejo rusai is musu ziguliukus pirkti pardaviau kaip pusnauji (nu visi tie fintai su spidometrais vairo pakeitimu ir tt) nes dumingumo beveik nerode, varikliuks ejo kaip laikroduks be jokiu pasaliniu garsu, vien. zo visai patenkintas buvau tuo priedu. Pasalinio efekto net po metu eksploatacijos neislindo. 8)
Zinoma, zigulys tai ne citras vienok :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 13:41 
CP Darius minejo, kad i savo << ipils vairo stiprintuvui skirta prieda, kuris gumas atstato ir pan. O prades siulyti kitiems tik tada, kai pats isitikins, kad nieko blogo neatsitinka. Tai matyt jau atejo laikas ir praejo bandymu laikas.
Bet kokiu atveju darius manau sh nemala ir tokio pat sh nesiulo jei nera isitikines ir isbandes ant savo kailio.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 16:03 
Taigi gavau atsakyma, visa kaininyka atsiunte, kainos kaip ir tavo draugelis sako, gal keliais litais i viena ar i kita puse.

Klaipediskiai galite kreiptis i mane, planuoju uzsakyma padaryt ir nuolaidike islauzt... 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 16:33 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

O je, pyliau i Subaru toki, kompresija pakilo vidutiniskai nuo 7,5 iki 11,5
issimetymas buvo 2,5, liko 0,2
matuota pravaziavus 800km
brungu baisiai, tik nezinau, kiek km atlaiko (reklamoje 50tkm)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 18:00 
Visa info yra cia (rus):

http://www.xado.com/text/ru/product/hydro.htm :roll:

Aišku, apie antrus galus lazdų te nerašo, tačiau bendram išprusimui galima paskaityt ir savo nuomonę susdaryt. :P

P.S. visos nuomonės laukiamos :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2004, 18:13 
Buna stebuklu, bet nevisi jais tiki. O tiems kas netiki - neirodysi.
Todel ir nesistengitirodineti. Kam padejo - tas pasigyre, o kam sugedo nuo priedu - dar nei vieno posto ta tema nemaciau ;)
Jei pas viena yra rezultatas, pas kita yra - as taip pat linkes pabandyti bo greiciu dezes uzesiai jau pakyrejo. Protingi dedes sako ja man sudrozti nieko nedarius ir kita pasistatyti nuo kokiu 96 metu XM.
Todel pabandymui tikrai pasiimciau greidziu dezei "doze" per daug nesukdamas sau galvos apie "uzsikeramikavi" jos dugna ar panasius baubus.
Jei darysit uzsakymus itraukit ir mane :) ie mano XM greiciu deze.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 18 2004, 11:58 
Taigi, šituo čiudu prekiauja pasirodo Autoaibė, tik jie griežtai nesiūlo pilti šito į hidrauliką - bus problemų.
O kas liečia variklį ir pavarų dėžę tai tik geri ir labai geri atsiliepimai.
:roll:

Užsakymai atšaukiami, važiuokit patys ir nusipirkit :twisted:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 18 2004, 12:16 
Atsijungęs
Plepys

As isvis ziuriu kreivai i visus priedus.Niekad nepilu niekur jokiu suriseju,doktoru,padejeju.Gal kur kokij Austrijoj ir galima pasitiketi jais,bet cia as tikrai isitikines,kad visoki suda veza.O atskirti kur sudas-kur geras gali buti velu,nes kai ji ipili,cia kaimynas i radiatoriu ipyle-tipo jam truputi lasejo,dabar jau niekur nelasa,nebega ir necirkuliuja. :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 18 2004, 12:30 
Gerasdviratis rašė:
-dabar jau niekur nelasa,nebega ir necirkuliuja. :lol:

Prieš pilant ką nors reiktų bent paskaityti apie naudojimą, būna ant šono parašyta jei ką. :wink:

Aš irgi pylaiu į radiatorių tokį hermetika ir niekas nebelaša, skystis nedingsta ir visur cirkuliuoja (veiksamas vyko prieš metus) 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 18 2004, 12:42 
evka rašė:
Kokių problemų, gal galima konkrečiau? bet kokiu atveju man jau per vėlu, bet įdomu būtų sužinoti ko tikėtis, nes tas pasakymas bus problemų kazkaip nerimtas...

90,910XM 2,1td
kol kas dar be problemų, nesėda mano XMai ir taškas.

o kaip keliasi - leidžiasi?

Nu sako, kad gali stūmokliukai(stabdžių) pradėti strigti, tose vietose, kur mazi praėjimai ir trintis (skirstytuvas, reguliatorius, korektoriai) sumažėja praeinamumas ir išsibalansuoja sistema, na, bet tai tik teorija, lauksim iš tamstos atsiliepimų, nes praktiškai nier išbandyta.
Taigi visus pastebėjimus į forumą prašom, tamstelės XM'ai bus bandomieji arkliai :twisted:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 18 2004, 13:19 
XM Nr1 (čia pagal mano numeraciją) ir pries tai kildavo gan puikiai, ryte koki 20sek, na gerai-iki minutes max, o XM Nr2 tai toks jausmas kad niekada ir nepakiltu, jei truputeli nepagazuotum (bet tik truputi, iki kokių 1000-1200aps/min), o dabar net nezinau , nes kolkas abu ryte randu nenusileidusius, tai nereikia niekur kilti :D o siaip profilaktiskai su abiem laiko turedamas aukstyn -zemyn pasisupu, visgi reikia LHMą su tuo priedu po sistema pavaikyti, kad tas priedas galetu, jei isvis gali, savo darba dirbt.
o siaip viskas lygtai normaliai, vairas dar sukinejas, stabdziai yra (tfu tfu tfu), o ko daugiau man reika...
kazkaip netiketai as cia su tais priedais prasidejau, tiesiog masinos kuri laika negedo, tai man lomkes prasidejo-nebegaliu as i savo avto pinigu nekisdamas gyvent, pinigai praktiskai kiekvienam menesiui remontui paskirti, tai kur juos daugiau det... ... tai ir sugalvojau kur sukist... :)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: