Dabar jau stipriai brangiau tas komplektas kainuoja, o šiaip net ir pats pirkau Mehary apie 2009-2010tus metus, tai sumokėjau vos 100-110Lt kažkaip. Dabar jau 150Lt.
Kitas paprastas klausimas, gal yra žinančių arba galinčių pamatuot, kokių matmenų yra viršutinis riebokšlis? Girdėjau, kad gan dažnai pakanka vien jį pakeisti ir pradeda laikyti bent jau kažkuriam laikui. Žmogui reikia TA praeiti, o kad po to po kurio laiko truputį prasimuš ir šiek tiek rasos (nelašės), kaip supratau - labai galvos nesuktų. Nes dabar lašnoja palengva taip sau. Užklausėm pas Alvydą kolonėlės remonto kainos, tai daro tik visą kolonėlę iškart - su naujais abiem gumom, liniuotės įvore ir prispaudėju, vožtuvo remontiniu komplektu, tai ten suma kaip supratom nuo 450 jau. Vien tik vožtuvą atnaujint kažkodėl nesigauna jo nuomone, kodėl - nežinau, bet sakė, kad kažkokius tarpelius reikia derint. Pats ardydamas aš ten jokių tarpelių derinimo neradau, tai likau tik aprėktas ir nesupratęs. Man atrodo, kad aš visgi pats tą padaryčiau, bet vien te keli manžetukai ir du riebokšliukai jau BAM kainelė... Gal pakaktų vien riebokšlio keitimo. Ar ne pats Paulius tą kažkada forume ir rašė, kad pakakdavo seniau? Gal dar pamena ar yra kažkur užsirašęs numeriukus?