Galvydas rašė:
Tikrai tikrai...nesu rasistas. Nebent vienu atveju -RASISTAS zmonem vazinejantiem su BMW pabreziu <bimbaliniam>
o ne automobiliui BMW. Gal ir negeriausias PSA auto surinkimas, bet ir neblogiausias....Kitaip jau senai pardavimai sustoje ir nekiltu, ir butu bankrotas....
Audi jau senai nebe ta audi kur remontuot buvo geras priejimas ir su keturiais varztu raktais galejai isardyti visa auto....o kur dar kainos santykis
O Kad esu
fanas...FAKTAS...bet matau to auto pakilimus ir nuosmukius ...pasisekusius ir nepasisekusius modelius
O ar tu
ligonis? LIGONIS ir senai as ta zinau..Paprasciausia tu kaip geras zmonos vyras ...viena ranka glostai ,o kita i kupra ,kad ragai nedygtu....ar ne taip? ...juk as teisus ? Turiu draugų, kurie važinėja ir bmw ir audi ir mersais, man jie normalūs žmonės. Šnekant apie Audi pamiršti pasakyti, kad pardavimo atveju santykis bus geresnis. O kalbant apie remontus, atmetam hidrauliką, patikėk gyvenant tokiam kaime kaip
Klaipėdoj, turėti Citroen, SAAB, Alfa Romeo, Volvo yra problematiška tiek dalių, tiek remonto atžvilgiu (dramblio kelionė, tarakono pasturgaliu).Turiu mintį laiko, kokybės ir piniginę išraišką. Taip,kad čia laimi tautovežiai.
O ar aš ligonis, čia dar klausimas. Nes kokia kita bus mano auto aš nežinau, nesu prisirišęs prie vienos markės. Jei gebėčiau pats remontuoti auto, tai važinėčiau Alfa arba SAAB. Man dabar auto nėra butinybė, jei bus kitaip, tai tikrai kita auto bus ne citroen. Aš pasakiau Hau. Nebėr ko fludinti, aš 6 metai su

todėl neblogai išmanau šio forumo dalyvių geopolitines automobilizmo nuotaikas ir pasireiškiantį šovinizmą.
P.S. Beje Alvydai aš nesakau, kad Citroen gavno, ar kad ten labai blogas surinkimas, paprasčiausiai, kai kurie inžinieriniai sprendimai priveda prie minties, kad visiems tiem žmonėms kas taip sugalvojo po karštą pajalniką "dovanų", kad ateitų nušvitimas. Nes kam išradinėti dviratį, jei jis išrastas ir gerai veikia... Ir beje aš čia ne apie hidrauliką, o apie visus kitus standartinius auto mazgus.