WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 22:28

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 29 30 31 32 33 ELLIPSIS 75 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 21:40 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Aurimas rašė:
Aš taip pagalvojau šiandien: yra puikius būdas visiems neabejingiems padaryti tvarką. Taigi eikit dirbti į policiją. Kadrų trūkumas, priims be jokių atrankų. Jei esate mokslo ragavę, karjeros perspektyvos labai palankios, nes nėr su kuo konkuruoti. Galėsite tada kurti teorijas, siūlyti pakeitimus "iš vidaus", gal ir iki kokio aukštesnio posto prisikasite. Laiko tam reikės nemažai, bet ir iš visų šitų apkalbėtų sprendimo budų per dieną rezultato nebus.
Jo, ir i pencija 45 metu iseisit...Tik atlyginima pakelese patiems reiks susirinkt..

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 21:59 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Sveiki! Nu gal ne į temą, bet prie to pačio. Sustojau Anykščiuose prie raudono šviesoforo antroj eilėj. Už nugaros važiavusi policijos "Škoda Felicia"įsijungia švyturėlius, aplenkia mane ir nuvaro prieš eismą per raudoną tiesiai. Užsidega žalia šviesa ir aš ramiai "birbinu" per miestelį pro "Lukoil" degalinę. Nu matau degalinėj stovi ta pati "Škoda" ir pareigūnas pilasi benziną. Tai turbūt policijai kuro pylimas yra tas pats kas iškvietimas į įvykį.

:evil:
Antras atvejis. Važiuoju paskui policijos golfą. Matau už vairo blondinės kasą(iš kur Anykščių policijoj blondinė). Artėjame prie šviesaforo. Užsidega geltona ir paskui raudona. Tai blondinė "ant gazo", isijungia švyturėlius ir per raudoną. Aš aišku lieku stovėti prie šviesaforo. Matau toliau pavažiavęs golfas išsijungia švyturėlius ir ramiai nuvažiuoja.

Nu gal gerai, kad aš tais atvejais važiavau ta pačia kryptimi, o ne skersai.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 22:01 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Abuolys rašė:
Sveiki! Nu gal ne į temą, bet prie to pačio. Sustojau Anykščiuose prie raudono šviesoforo antroj eilėj. Už nugaros važiavusi policijos "Škoda Felicia"įsijungia švyturėlius, aplenkia mane ir nuvaro prieš eismą per raudoną tiesiai. Užsidega žalia šviesa ir aš ramiai "birbinu" per miestelį pro "Lukoil" degalinę. Nu matau degalinėj stovi ta pati "Škoda" ir pareigūnas pilasi benziną. Tai turbūt policijai kuro pylimas yra tas pats kas iškvietimas į įvykį.

Antras atvejis. Važiuoju paskui policijos golfą. Matau už vairo blondinės kasą(iš kur Anykščių policijoj blondinė). Artėjame prie šviesaforo. Užsidega geltona ir paskui raudona. Tai blondinė "ant gazo", isijungia švyturėlius ir per raudoną. Aš aišku lieku stovėti prie šviesaforo. Matau toliau pavažiavęs golfas išsijungia švyturėlius ir ramiai nuvažiuoja.

Jie dievai...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 22:08 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Edma rašė:
Jie dievai...

"Devai"!!!
Bezpredelnikai...
Vaziuoja be saugos dirzu, be sviesu, posukiu rodymas (kaip ir "krutose" tackose) neegzistuoja, greicio virsijimas, svytureliu naudojimas "pagal paskirti" privaziavus raudona sviesoforo signala ir t.t.

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 22:10 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Haris rašė:
Edma rašė:
Jie dievai...

"Devai"!!!
Bezpredelnikai...
Vaziuoja be saugos dirzu, be sviesu, posukiu rodymas (kaip ir "krutose" tackose) neegzistuoja, greicio virsijimas, svytureliu naudojimas "pagal paskirti" privaziavus raudona sviesoforo signala ir t.t.
Nu va, as taip ir sakau- jie viska gali, jie dievai...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 22:14 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Vyr "dievo" kede atsilaisvins tuoj...

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 12 2007, 22:19 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Haris rašė:
Vyr "dievo" kede atsilaisvins tuoj...
Jo kaltes visame tame yra, nors ir netiesiogines....Blogas tevas- vaikai laukais eina...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2007, 10:15 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Abuolys rašė:

O ju numerius, pazeidimo vieta, tikslu laika uzfiksavai :?: Zinokit, galima kazka padaryti, bent priversti juos nesijausti nebaudziamais tikrai galima, tik dabar mastau, kaip tvarkingai ir efektyviai tai daryti... :wink:

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2007, 10:43 
Nu jo tokiu dievu kiek tik pons nori, labai smagiai kerta is dviguba istisine ir jokiu zenklu nerodo ir pan. Pazeidejus irgi apringo vaikytis.

Turejau toki atveji, pries pora dienu, prie Kauno kelyje Klaipeda - Kaunas, prisipazystu, gerokai tada virsijau greiti, vietoj 110 buvo apie 160, kadangi dar lauke nemazas kelio gabalas iki Vilniaus, ir ka Jus manot, rezultatas tik mirkteleje policijos ekipazo svytureliai ir viskas, nei vytis nei stabdyti nereikia, taip ir likau nesuprates.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 13 2007, 21:36 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Mūsų miestelis mažas. Aš juos ir be numerių kas dieną matau. Galiu pradėt varyt ant jų mūsų "Leninui", bet tur būt nelabai padėtų ir negalėčiau į miestą išvažiuoti "nenukirstas"ant kelio. Aišku atsiradus skaudesnei problemai negalima būtų žiūrėti pro pirštus.
8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 14 2007, 21:00 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Abuolys rašė:
Mūsų miestelis mažas. Aš juos ir be numerių kas dieną matau. Galiu pradėt varyt ant jų mūsų "Leninui", bet tur būt nelabai padėtų ir negalėčiau į miestą išvažiuoti "nenukirstas"ant kelio. Aišku atsiradus skaudesnei problemai negalima būtų žiūrėti pro pirštus.
8)
:wink: Aha, jie dar ir be numerių laksto... :roll: nu, nu, įdomu, įdomu... :lol: Aišku, kabinėtis pradėtų, bet galima taikyti straipsnį už priekabiavimą bei prievartavimą.... :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 14 2007, 21:03 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
...Aišku, kabinėtis pradėtų, bet galima taikyti straipsnį už priekabiavimą bei prievartavimą.... :lol:
Pavargsi...realiai Lietuva nera teisine valstybe...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 14 2007, 22:24 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
Abuolys rašė:
8)
:wink: Aha, jie dar ir be numerių laksto... :roll: nu, nu, įdomu, įdomu... :lol: Aišku, kabinėtis pradėtų, bet galima taikyti straipsnį už priekabiavimą bei prievartavimą.... :lol:

Pataisymas: jie ne be numerių, tiesiog nežiūrint į numerius gali juos atpažinti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 15 2007, 00:03 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/69812

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 15 2007, 10:18 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/69812
Taigi, taigi, žiniasklaida dirba taip kaip reikia kažkam...neveltui sakoma: kas moka tas ir muziką pageidaujamą užsako :wink:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 29 30 31 32 33 ELLIPSIS 75 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007