WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 01:06

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 61 62 63 64 65 ELLIPSIS 75 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: STOP karui kelyje
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 07:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nezinau ar lankosi cia tas kam sios eilutes bus skirtos.
Tam Xantijos DNB725 vairuotojuj kuris siandien Vilniuje lietuj lijant lekdamas 100 km/h turejo izulumo ilgom sviesom is galo mirkset, nes ko gero tingejo vaira suktelet kad apvaziuot, noriu pasakyt kad kita karta spirsiu per stabdi...

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 08:17 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
Nezinau ar lankosi cia tas kam sios eilutes bus skirtos.
Tam Xantijos DNB725 vairuotojuj kuris siandien Vilniuje lietuj lijant lekdamas 100 km/h turejo izulumo ilgom sviesom is galo mirkset, nes ko gero tingejo vaira suktelet kad apvaziuot, noriu pasakyt kad kita karta spirsiu per stabdi...

pala pala, o tai jei buvo galima apvaziuot, vadinasi vilkaisi kaip koks atlepausis antra juosta, kai laisva pirma. Pamartysiu tave pati dar besivelkant antra juosta - kiausiniais apmetysiu.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 08:42 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Vaziavau maksimaliu leistinu greiciu. Automobiliu buvo abiejose juostose.
Gal daugiau kokiu klausimu kilo?

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 10:11 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
Vaziavau maksimaliu leistinu greiciu. Automobiliu buvo abiejose juostose.
Gal daugiau kokiu klausimu kilo?

kilo, maximalus leidziamas ne rodiklis vilktis antra juosta. Jei sakai, kad buvo jam galimybe apvaziuoti tave, vadinasi tau buvo galimybe buti pirmoj juostoj. Dar turi kokiu pretenziju greiciau uz tave vaziuojantiem?

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 10:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz, jau čia kabinėjies be reikalo. Max greitis mieste yra privalomas ir čia jau kiekvieno valia, laikytis jo ar ne. Bet viršijant greitį neturi jokių teisių reikalauti, kad ir kitas viršytų arba važiuodamas maksimaliu leistinu greičiu mieste dar praleidinėtų "erelius". Čia kaip ir sankryža su pridėtine žalia rodykle sukantiems į dešinę - jei aš stoviu pirmas ir man nereikia į dešinę, tikrai dėl nei vieno pypsinčio ir rankom mojuojančio nepuolu riedėti į priekį arba spaustis kairiau. Yra vietos - negaila, pasitrauksiu, bet neprivalau, kaip daug kas įsivaizduoja.

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 11:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
Saulius rašė:
Dar turi kokiu pretenziju greiciau uz tave vaziuojantiem?
Jej jie virsija greiti nereikalaudami isskirtiniu teisiu, trukdydami kitiem mirksejimais, pypsejimais ir uzkisinejimais, tai neturiu.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 13:17 
Atsijungęs
Pastovusis

Kosmoz, šioje situacijoje manau esi neteisus. Miestas yra miestas, ir nėra ko lakstyti. Sutikčiau su tavimi, jei taip elgtųsi magistralėje ar kelyje Kaunas- Vilnius (taip pat ne ties Grigiškėmis ar Elektrėnais).
Sauliau, kur Vilniuje yra leistinas greitis 100km/h? Daugiausiai „radau“ 80km/h leistiną.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 13:29 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Čia turbūt vienas iš tokių atvejų kai pirma eilė "velkasi" 75, o antra - 80. Ir jei aš važiuoju antra 80 ir kažkas mirksi ilgosiom (bet pirma užimta) kertu iškart per stabdžius ir mirksėdamas avariniu (nes mane akina ir elgiuosi pagal taisykles) traukiuosi į pirmą juostą (kai ji atsilaisvins). Nemirksėtų - pravažiuotų greičiau :)
Bet jei pirma juosta laisva tai važiuoja jis tegul ir 200km/h mieste - būk malonus važiuok pirma juosta, nes visų pirma pats pažeidi taisykles ir neturi teisės kitų auklėti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 14:01 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Pestysis rašė:
Sauliau, kur Vilniuje yra leistinas greitis 100km/h? Daugiausiai „radau“ 80km/h leistiną.

Neteisingai supratai. Tas mirksedamas leke apie 100 Km/h.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 14:31 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

pirma saves ziurim, tada gasdinam su kirtimais per stabdzius. Zinot jus del ko jis leke kaip akis isdeges? Gal veza kazka su suslubavusia sveikata, gal chata dega, gal siaip koks extra atvejis. yra vietos pirmoj juostoj, ir varai pirma. ir isvis, atrodo kad pirma karta vilniuj vaziuot tenka, ten jei parasyta 60 tai visi 80 laiko, ne maziau, jei 80 tai ant 100. Jei vaziuoji leistinu - stabdai eisma. Laikytis taisykliu galit vaziuot i kita miesta.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 16:29 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nors kartą,Kosmoz,teisingai rašai :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 18:15 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Del kirtimo ant stabdžių: kartą važiavau kaire juosta Narbuto gatve i kalniuką, greitis buvo 70km/h. Iš galo prisistatė Volvo, pradėjo migalint ilgosiomis šviesomis, aš pasitraukt negalėjau, nes dešinėj juostoj važiavo kita mašina. Užmyniau gazo bet kadangi pas mane tada buvo 1,9 D (be turbo) tai į tą kalniuką labai lėtai bėgėjosi. Galiausiai volvo mane aplenke, užsirikiavo i mano juostą ir ant stabdžių. Žmogus tikrai niekur neskubėjo ir namas nedege, nes prie sankryžos labai smagiai šypsojos.. Vat jum ir karys keliuose.

C5 3.0 24v V6 Exclusive 05m

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 19:09 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz, tu, matau, is tu zmoniu, kuriem bendros taisykles negalioja. Kalbant apie miesta vilniu, kuriame as gimiau ir augau, cia seniai is mados isejo is galo vaziuojant sviesom mirkset. Eismo kultura cia apskritai geresne lyginant su kai kuriais kitais Lietuvos miestais.
Antra, ka matau, tau patinka gincytis, prikuriant papildomu faktu is vieno sakinio. Ir ne tik prikuriant, bet ir viso likusio ginco metu ju bukai laikytis neziurint i velesnius paaiskinimus. Tokia teisininku savybe buna, kai viena abejotina zodi pavercia nenugincijamu faktu :)

Kad tau lengviau butu, prisipazinsiu. Taip esu pats kaltas del tos rytines situacijos. nes vilkausi vos vos ne mazesniu, nei leistina greiciu, bet greiciau nei pirma eile vaziuojantys automobiliai. Juk vilniuje to daryt negalima. Gi vilniuje dvieju juostu i viena puse kelyje galioja viena taisykle: 1 juosta - negalima vaziuot greiciau nei leistinas greitis - 10 Km/h.
2 juosta negalima vaziuot leciau nei leistinas greitis + 20 km/h.
Ir kaltas as del to, kad nepastebejau, jog is galo atlekia saunus berniokas kuris tiesiog turejo prigimtine teise i laisva antra juosta. Ir labiausiai kaltas as, kad nesureagavau i jo is tolo junginejamus tolimuju sviesu zibintus, nepristabdziau , kad itaikyciau i 10 metru tarpa tarp pirmoje juostoje vaziuojanciu automobiliu, nepadidinau greicio iki bent jau devyniasdesimt, kad greiciau aplenkciau pirmoj eilej vaziuojancius ir nerciau jiem pries nosi. O kaip begediskai as vilkausi pries ta xantija istisas 10 sekundziu, kol radau laisvesni tarpa pirmoje eileje. O man reikejo, dar ir signala pamaigyt, kad ispeciau pasitraukti tuos kelis tokius pat nevykelius kurie vaziavo pries mane antroje juostoje, ir ko gero per mane jiem taip pat teko gauti tolimuju sviesu doze. Atleisk man, Kosmoz, kad apskritai isvaziavau is pirmos eiles. Papiktinau tave savo visisku nesugebejimu vairuot.
Musu sau krutine. Esu kaltas, esu kaltas,esu labai kaltas.Eisiu ryt ispazinties, bet nezinau ar sakyt apie tai kunigui. labai jau geda...

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 19:21 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
pirma saves ziurim, tada gasdinam su kirtimais per stabdzius. Zinot jus del ko jis leke kaip akis isdeges? Gal veza kazka su suslubavusia sveikata, gal chata dega, gal siaip koks extra atvejis. yra vietos pirmoj juostoj, ir varai pirma. ir isvis, atrodo kad pirma karta vilniuj vaziuot tenka, ten jei parasyta 60 tai visi 80 laiko, ne maziau, jei 80 tai ant 100. Jei vaziuoji leistinu - stabdai eisma. Laikytis taisykliu galit vaziuot i kita miesta.
Oho, koks mokytojas atsirado - isskirtinis esi ? Na, na... Jei 60 zenklas, tai 60 - 65 ir vaziuoja, o kitiems lakstytojams galu gale gal prikirps sparnelius, kai baudas dazniau pamokes ir su auto atsisveikins, isireze kur nors :wink:

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2010, 19:26 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

to Saulius Na ir duodi, radai pries ka atsiprasineti ir dar del to baznycion lekt... :lol: O jei rimtai, tai niekas netrukdo su policijos palyda per miesta lekt ir 200 km/h greiciu, jei toks jau superovas atvejis (gimdyve, bomba ir pan.)

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 61 62 63 64 65 ELLIPSIS 75 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007