Kosmoz, tu, matau, is tu zmoniu, kuriem bendros taisykles negalioja. Kalbant apie miesta vilniu, kuriame as gimiau ir augau, cia seniai is mados isejo is galo vaziuojant sviesom mirkset. Eismo kultura cia apskritai geresne lyginant su kai kuriais kitais Lietuvos miestais.
Antra, ka matau, tau patinka gincytis, prikuriant papildomu faktu is vieno sakinio. Ir ne tik prikuriant, bet ir viso likusio ginco metu ju bukai laikytis neziurint i velesnius paaiskinimus. Tokia teisininku savybe buna, kai viena abejotina zodi pavercia nenugincijamu faktu

Kad tau lengviau butu, prisipazinsiu. Taip esu pats kaltas del tos rytines situacijos. nes vilkausi vos vos ne mazesniu, nei leistina greiciu, bet greiciau nei pirma eile vaziuojantys automobiliai. Juk vilniuje to daryt negalima. Gi vilniuje dvieju juostu i viena puse kelyje galioja viena taisykle: 1 juosta - negalima vaziuot greiciau nei leistinas greitis - 10 Km/h.
2 juosta negalima vaziuot leciau nei leistinas greitis + 20 km/h.
Ir kaltas as del to, kad nepastebejau, jog is galo atlekia saunus berniokas kuris tiesiog turejo prigimtine teise i laisva antra juosta. Ir labiausiai kaltas as, kad nesureagavau i jo is tolo junginejamus tolimuju sviesu zibintus, nepristabdziau , kad itaikyciau i 10 metru tarpa tarp pirmoje juostoje vaziuojanciu automobiliu, nepadidinau greicio iki bent jau devyniasdesimt, kad greiciau aplenkciau pirmoj eilej vaziuojancius ir nerciau jiem pries nosi. O kaip begediskai as vilkausi pries ta xantija istisas 10 sekundziu, kol radau laisvesni tarpa pirmoje eileje. O man reikejo, dar ir signala pamaigyt, kad ispeciau pasitraukti tuos kelis tokius pat nevykelius kurie vaziavo pries mane antroje juostoje, ir ko gero per mane jiem taip pat teko gauti tolimuju sviesu doze. Atleisk man, Kosmoz, kad apskritai isvaziavau is pirmos eiles. Papiktinau tave savo visisku nesugebejimu vairuot.
Musu sau krutine. Esu kaltas, esu kaltas,esu labai kaltas.Eisiu ryt ispazinties, bet nezinau ar sakyt apie tai kunigui. labai jau geda...