WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Bir 17 2025, 21:52

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 27 2007, 11:03 
Atradot ka lyginti, Pikasius cinkuotas ir ant kebulu, katrie nebuvo musti, dar ne ant vieno nemaciau rudziu, o scenikai po 5 metu baisu po apacia palyst. Pikasui 12 metu garantija nuo rudyjimo. Jei ir lygint, tai tik opel zefyra su pikasu, ziurint kam ko reikia. Kekviena masina savo +- turi

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 27 2007, 12:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

12 metų garantija, beje, yra nuo PRArūdijimo (t. y., kiauryminės korozijos). Ir ta garantija galioja tik tada, kai atliekamos reguliarios patikros įgalioto atstovo servise.

Vienu ar kitu atveju citrų antikorozinė apsauga yra tikrai nebloga.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 27 2007, 12:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Vakar 200km vaziavau paskui savo Piksa, tai tikrai neturejau priekaistu nei vairuotojai, nai masinai ;) Nei dumeli meta, nei posukiuose kraiposi, o dinamika- su sesiuke labai "isitempti" nereikia, bet kruizinti jau neiseina ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 05 2007, 20:19 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Na, kol remontuoja mano ne taip seniai įsigyto C4 Grand Picasso kebulą, naudojuosi šių metų Xsara Picasso. Automobilis naujas, nuvažiavęs tik 3 tūkst. km. Esminiu trūkumu įvardinčiau prastą garso izoliaciją: viskas gerai kol važiuoji 70-80 km/h. Tačiau važiuojant greičiau salone stipriai padidėja triukšmingumas - net keista buvo pradžioje, kad taip gali būti. Kitas, mano nuomone, trūkumėlis - nėra kur vairuotojui pasidėti kavos puodelio. Na, sakysite menkniekis, tačiau kas daugiau važinėja ilgesniais atstumais tikrai tą pastebės. Mano laikinai eksploatuojamas mašiniukas 1.6 l. varikliu. Na, ir dar - esant stipresniam šoniniam vėjui, šis automobilis į tai reaguoja ir aišku, ne gerąja prasme.
Daugiau kažkokių trūkumų neteko fiksuoti.

Sėkmės renkantis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 05 2007, 21:26 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

negaliu nepritarti soluxui - esminiai trukumai garso izoliacija, menkas soninis aptakumas ir tachometro nebuvimas. Bet manevringumas, matomumas ir funkcionalumas, mano manymu, tai tikrai atperka. Be to, pikasas, mano galva, turi sarmo (kitaip nei xsara ir senieji c5) - bent kazkiek netradiciskai isplanuota salono erdve, isimenantis dizainas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 05 2007, 21:27 
Šiaip jau ne kartą man teko girdėt, kad senasis pikasikas ir vadinamas "bure" dėl šoninio vėjo, o taip pat visi skundžiasi prasta garso izoliacija. Ir šiaip iš naudotų, tai baisu būtų pirkt, nes dėl "burės", ar ne, bet 90% mano matytų parvežtų picasso, buvo keletą kulverstukų padarę..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 06 2007, 07:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

keista girdėt tokius atsiliepimus, tačiau kiek važinėjau, nei kart nepastebejau to, anot jūsų, "burės" efekto :? Gal tiesiog niekad į audrą nebuvau patekęs? :roll:
solux rašė:
nėra kur vairuotojui pasidėti kavos puodelio
Puodeliams pasidėti yra 2 vietos priekyje (atidarius "bordačioką"), ir 2 gale (sėdynių atlošai). Tai šeimyninis auto, ir puodelį su gėrimu, jei pats nepasieki, turėtų tau paduoti šalia esantis :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 06 2007, 07:57 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Na, taip - čia jau su visu aptarnavimu :wink: , jei kitas padavinėtų.
O jei vienas važiuoji.... nebent kokią pakeleivę reikia pasigauti :roll: :D

O dėl manevringumo ir matomumo - super, - tikrai šios savybės yra.

Citroen C3 New 1.4 VTI Exlusive

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 06 2007, 09:01 
Atsijungęs
Naujokas

solux rašė:
nėra kur vairuotojui pasidėti kavos puodelio

Uztat kaip gerai telpa Colos skardine dureliu "kiseneje", specialiai tam skirtoje vietoje :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 14 2007, 22:16 
mieli kolegos, taip jau atsitiko, kad galimybes galbut jau leis pavasariui pasiimti kazkoki padoresni auto (siuo metu turiu dvi antikvarines audi :D)

Rysium su tuom, kad xantia vaziuoja iki siol, o savo gyvenime teko vairuoti du picasso bei daznai Vikio apie jojo paklausineju, plius pagal autoplius kainos nesikandzioja itin, baigiu nuspresti, kad turbut jamsiu picasso :)

Perskaiciau temas apie siuos auto, bet domina ar jie tikrai tokie paprasti ir ne itin gendantys?

Veza mane jie, tiek valdymu, tiek ekonomija (kaip issskaiciau), o svarbiausia - dizainu :G

Nuo kuriu metu ejo atnaujinti jau kazkiek? Gal kas jau esat pavartoje juos ir pamatete minusu (tech dalyje)?

Duokit bet kokios info :)

Svajoju apie dyzeli, bet gales buti ir benzas, reikia masinos kasdienai mieste pagrinde (kaip kuro sanaudu skirtumas?)

Ant kiek rizikinga varytis paciam is uzsienio paciam? Klasiokas tuom uzsiimineja, nuvaziuoti butu galima ... nusimanantis jis, ar geriau jamti Lietuvoje ir varyti i servisa?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 16 2007, 07:36 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Šiaip jau ne kartą man teko girdėt, kad senasis pikasikas ir vadinamas "bure" dėl šoninio vėjo, o taip pat visi skundžiasi prasta garso izoliacija. Ir šiaip iš naudotų, tai baisu būtų pirkt, nes dėl "burės", ar ne, bet 90% mano matytų parvežtų picasso, buvo keletą kulverstukų padarę..

ką jūs čia svaigstat dėl tos burės, su picasiku viskas ten normos ribose. Anksčiau teko vairuoti corolla universalą, dabar naująją corollą, tai palyginus su picasso, yra kažkas baisaus - daugiau 130km/h esant šoniniam vėjui važiuot jau nesaugu, tenka gaudyt po kiekvienos fūros ar miškelio, ko tikrai nebuvo si picasso. Ir dar dėl to vartymosi, tai pasižiūrėkit statistiką, ir neburkit kaip koks auto turgaus vaidybininkas :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 28 2007, 10:01 
Prie minusu Pikasui dar labai pigios plastmases salone panaudotos. Kai sauleta ir ijungi zibintus sunku nuskaityti ka rodo tau spidometras ir kiti davikliai. O del apzvalgos irgi papriestarausiu. Priekines atramos nemazai uzgozia vaizdo. Garso izoliacija netikus, ypac jeigu "ragus" uzsidedi. Vakar kaip tik vaziuodamas pagalvojau, kad viduje garsas toks, kaip skrendant lektuvui. O siaip lyg ir neblogas... kol kas. Na, bent jau nesigailiu iki siol, pagal kaina ir masina.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 30 2007, 16:44 
Atsijungęs
Plepys

Pagrindine beda yra galinis tiltas.Jis per silpnas tokiam kruviui.Jei imi nenauja,tai kas 70000 reikia keist guolius,kuriu uzsienietis tikrai nekeicia,varo iki galo,paskui parduoda.Paskui ten prasideda tilto restauracija varpelis.Nereik ir uzsienio-pazistamas pirko is VEHO,tai jam nieks net neuzsimine,kad guolius reik keist.Tipo garantini islaikys,o paskui nors pasikart.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 30 2007, 18:06 
Atsijungęs
Naujokas

ruskas straipsnis iš žurnalo za ruliom apie Pikasiuka

http://www.autorating.ru/test_article.php?id=4123

ieškojau Scenika nusipirkau Pikasiuka :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 30 2007, 22:20 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Aha, tai dėl tos burės: virš kokių 120 kmh pradeda jaustis šoninis vėjas, reikia koreguoti kursą. aš mat nenoromis lyginu su CX kur gali per gerą štormą važiuoti 160 vairo neliesdamas ir stebėtis ko čia visi staiga taip lėtai...

o galinių svirčių guoliai pas mane niekada nekeisti, ratų geometrija normali, 170kkm...

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007