bardakasbx rašė:
D.S rašė:
saulynas rašė:
Pas savininkus tai

,pas pikasus pats matei kur
supratau
nu del pikasu tai as maciau tik ta viena vienintele nuotrauka, tai jei jis ant vienos masinos ten iskaltas nereiskia kad ant visu jis ten turi buti, o daugiau nieko per google nepavyko rasti.
bet matau kad daug kas neranda to numerio ant pikaso, nemanau kad butu tiek klausymu internete jeigu jis pas visus tiesiai ant akiu guletu, deja atsakymai buna arba paziurek ant priekinio stiklo arba lentele ant stoikes, bet man netinka toki ats.
taigi imete paciam nuoroda aiskia, keliose vietose tas VIN kaba, nematai, neskaitai? Atsakymas- neranda - neteisingas, nes tas daug kas nenori zinoti arba ieskoti. Ir jei jis (VIN) iskaltas, tai ir visuose auto jis BUS TEN PAT iskaltas, isskyrus atveji, kai auto yra vogtas arba perdarytas is keliu.
Berods su BX taip yra, kad kėbulo numeris tarp pirmos ir antros laidos yra ant tos pačios skardos, bet ne toje pačioje vietoje, ir būtent sparnuose yra skirtingoje vietoje langelis, kuris tą kėbulo numerį gali uždengt. Berods viena karta kitos nedengia, o antraip perdėjus - dengia. Bet gal čia gandai, tiesiog esu perskaitęs šiame forume. Na čia tik paprieštarauti, kad tarp modelių gali skirtis.
O šiaip atsakymas - jei VINo ten nėra- nėra išvis. Jaučiu, kad čia ne kokios ekspertizės reikalingos, o paprasčiausiai nuvažiuoti į Regitros padalinį, kuriame mažiau gilinamasi. Randi ant trijų lentelių ir lipduko, viskas gražu, neknibinėta - kas dar negerai? Man vieną bolidą registruojant irgi buvo papuvęs gabals to numerio, nelabai tiksliai matosi. Pažiūrėjo ant lentelės ir viskas... Na, gal laikai per tuos du metus pasikeitė. Mašina taip pat ne iš Lietuvos.